Játékos és visszafogott egerek érkeznek

A Razer az utóbbi időben szinte havonta áll elő egy új egérrel. A legutóbb megjelent vezetékes beviteli eszköze, amely az Imperator nevet kapta, a többihez hasonlóan matt fekete borítást kapott, amit ezúttal is csak a görgő és a hátán található logó halvány kékes derengése tör meg. Az alakja illeszkedik a Razer egerekéhez, bizonyos szögből nézve szinte meg sem lehet különböztetni a többitől. Az Imperator jobbkezeseknek készült, ám ezt szinte alig lehet észrevenni, mivel formája nagyon közel van a szimmetrikushoz.

Trust Imperator
Razer Imperator

A egér a Razer Precision 3.5G lézer szenzornak köszönhetőek maximálisan 5600 dpi-s felbontásra képes. Összesen hét, programozható Hyperesponse gombja van, amiből a bal oldali kettő bizonyos keretek közt előre-hátra mozgatható, így pontosan oda lehet beállítani, ahol a hüvelykujjunknak a legkényelmesebb. Ultraslick teflon talpai különlegesen jó siklást eredményeznek. A Razer beépített memóriával is rendelkezik, amibe a profilokat menthetjük el. A Razer Imperator gémer egér 70 euróért vásárolható meg.

Razer Imperator
Razer Imperator

A CoZa - azaz eredilet cosa - spanyolul mindössze annyit tesz: "dolog", ám a Trustnak ezúttal többet jelent ennél, hiszen egyik új termékét nevezte el így. A fenti Razerhez képest igen hétköznapi kinézettel bír a Trust új, CoZa egere. Igaz, ezt nem is a játékosoknak szánták, ennek megfelelően az ára is töredéke annak. A egeret főleg notebookosoknak ajánlja a gyártó kis mérete miatt.

Trust CoZa [+]
Trust CoZa [+]

A kis Trust szimmetrikus kialakítású, két oldalán gumiborítás biztosítja a jó fogást. Alakját is ergonómikusra tervezték, hogy kényelmes legyen a használata. A CoZa görgője működés közben pirosan világít. A új egér fehér és kék színben kapható nagyjából 8 eurós áron.

Trust CoZa [+]
Trust CoZa [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés