-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pmzh
csendes tag
válasz
mayacska #305 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Esetleg arról is tudsz mondani valamit , hogy a Wifi miért írja azt , hogy hatókörön kívül vagyok ? Itt van mellettem a router. Első indításnál semmi baj nem volt , tökéletes volt a wifi. Most meg azt írja hatókörön kívül , minden kapcsolatra. Érdekes.
-
janaman01
addikt
válasz
mayacska #305 üzenetére
Nem lesz jó....a gmail bajos lesz.....
Inkább, felrakod a jiayu es apk.t, ott letöltöd a twrp recoveryt, és onnan feltolsz egy gapps csomagot amit ugyancsak a jiayu apk val le tudsz tölteni figyelj oda hogy 4.4 gspp csomagot tölts le , majd ha inditod recoveryben , akkor a belsö tárhely jiayu/download ból install a gapps...
Ha nem egy értelmű akkor csinálok videót...Más a gpst én sygic el használom, a glonass az orosz műhold , playrol egy gps test és ott látod a zászlók alapján ,( amcsi orosz kinai) hogy milyet talál épp..
-
janaman01
addikt
válasz
mayacska #265 üzenetére
magyar benne, értesitő fény nincs, bluetooth nem jó...4g még annyira se mint a másikban..érdekes, ugye itt nincs hogy 3/4 előnyben hanem csak 3 pioritás, vagy 4 pioritás....ha a 4 et jelölöm be akkor térerö eltünik és annyi , ha átváltok 3 ra akkor visszajön....illetve van egy 592zn jiayu s3 baseband abban be lehet pipálni hogy tdd lte...de az a kinai 4g...egyszóval még ez se a mienk
a gappsot nem is raktam rá...(nincs rajta) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Gigabyte alaplap topik
- Netflix
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest