- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnálom, ezek szerint tényleg nem megy. Ránéztem még pár samsungos adattáblára is, és valóban, azok sem szólnak Anynetről -- a nem samsungosok viszont, úgy látszik tévesen, igen.
Ez azért is furcsa nekem, mert a családban szétnézve még régebbi és alapszolgáltatású Samsung tévék is Anynetesek.MaCS
-
Rákerestem a neten, és az első találat a specifikációknál tartalmazta az Anynetet.
Ezzel mondjuk az is egybevág, hogy amikor jó három éve vettünk szintén 32-es, de jóval spártaibb Samsung tévét, az ügyfélszolgálat szerint az Anynet már minden aktívan forgalmazott tévéjükben benne volt.Nincs Anynet gomb a távirányítón?
MaCS
-
Dudee
senior tag
Nálam a router nem csinált semmit, csak a NASról tolta át a filmet.
De akkor ha jól sejtem elvileg nem kéne ilyen szaggatásokat csinálnia., azaz ez nem tipikus RPi 'feature'..Más:
A PI2-ben egy 900MHz-es A7-es van.
A config.txt-ben szerepel egy overclock beállítás, ami nyilván alapból off-on van, és azt írja 700Mhz.
Most akkor default 700on ketyeg 900 helyett?
Egy 'moderate' overclock vajon elmegy még hűtőborda nélkül?
Nem igen akarom túlhúzni, ha ha egy picit lehet rajta csavarni gond nélkül, akkor kipróbálnám. -
DarkByte
addikt
Webböngészésre szerintem harmatos, elnézve a neten lévő videókat hogy milyen sebességgel hoz be bármilyen oldalt. Másrészt a YouTube max. nem böngészőben hanem OpenELEC plugin-el van hardveresen gyorsítva. Böngészőben le merem fogadni hogy szaggat, főleg hogy YT most már VP9 kodeket erőltetné.
(Jövőhéten elvileg nekem is lesz. Farnel-nél kicsit sokkott kaptak mikor csütörtökön lerendeltünk kollégákkal 7 db kit-et, hogy most ezt honnan teremtik elő, de sikerült összekaparniuk.
)
-
"Most készülök microSD-t venni a Pi2-be, kérdésem hogy ha kijön a Win10, akkor mekkora tárhelyre lesz szüksége, lehet-e tudni?"
Nem valószínű, hogy különösebben túl sok hely kellene, mert az egy teljesen kiherélt W10 lesz, GUI-ja sem lesz - igazából nekem nem teljesen világos, hogy mi okból akarná bárki is ezt használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tidal
- Motoros topic
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest