- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
sziasztok.
tegnap raktam egy új rendszert. és felraktam hozzá a 9.2-es drivert. ugyan azokkal a beállításokkal, órajelekkel, a friss rendszer az új catalystal jóval kevesebb pontot kap vantage-ban, mint a rég rendszer a 8.12-essel. mint gpu-ra, mint procira.
ennek mi lehet az oka? mert még a gpu pontot megértem, de a procihoz mi köze? -
gaby666
tag
de lehet , hogy valami integrált progi miatt votl!
-
gaby666
tag
Volt, hogy felraktam egy friss drivert és akkor esett szét a kép, nem is engedte a 32bitet.
-
Ezzel csak az a baj, hogy a zúzósabb friss játékok mindig igénylik a friss drivert, mert vagy hibásak is (fagyás, széteső kép, magas átlag FPS melletti akadózás, stb..), vagy aránytalanul lassúak azokkal, amiben még nincs a konkrét alkalmazásra szóló optimalizáció.
Szóval nincs olyan, hogy te most megtaláltad magadnak a 8.11-es drivert, hogy az jó a gépedhez, akkor is jobb a 2009 februárjában megjelenő játékokhoz a 9.2-es, ha nagy általánosságban lassabb mint 8.11 -
Zeratul
addikt
XBitlabs tesztelte a 9.2 Catalystot Eredmény elszomorító mert semmi nem lett abból, amit ígértek.
-
gaby666
tag
na mindegy! igaz, hogy az ati most jol belehúzott de én akkor s maradok az nvidiánál!
-
gaby666
tag
Lehet , hogy a integrált vga a hibás?
-
Hehehe, vicces olvasni a 2 magos procival rendelkezők hozzászólásait, hogy nem is gyorsult, holott senki sem állította, hogy 2 magos procin fog gyorsulni.
-
azbest
félisten
Segíts magadon, isten is megsegít
Átírtam a Profiles.xml CoreClockTarget_0 részében 110 MHz-re az órajelet, így már alacsonyan marad két kijelzővel is az órajel
, bekapcsoltam az overdrive-ot (igaz így elvesztettem a 110/400 - 300/800 - 750/800 lehetőségekből a közepes sebességet)
Szerencsére a HD lejátszást ez az állítás nem érinti, 600/500 módra vált, ha mplayer-hc -vel játszom hd anyagot.
-
azbest
félisten
Vista sp1 32bit alatt, sapphire hd 3650 ddr3 256MB (supporttól kapott javított ventiszabályzó táblázatos bios-sal):
nekem a hl2 deathmatch még mindig hajlamos néha elszállni (ez integrált vga-val is így volt.. szal máshol lehet a hiba)...viszont a több képernyő kezelés mintha egy fokkal jobb lenne... 9.1 alatt volt, hogy percekig játszott (van kép - nincs kép) a második crt monitor bekötése után, ha megjelenítők felismerését nyomtam... 9.2vel egy pillanat alatt megvan.
A PowerPlay működése is ugyanolyan (sajnos).
Egy monitorral 110/400 MHz órajelen jár desktopon (még 1940es felbontásban is), viszont ahogy kiterjesztem az asztalt (2x1024*768), már 300/800 MHz az alapÍgy jobban melegszik, és néha feljebb is pörgeti a ventijét. (20%ra van állítva 50 fok alatt, így hangtalan... egy kijelzővel 45 fok körül volt). Clone módban is.
Az is mindegy neki, hogy aero vagy régi megjelenítésre állítom.Sőt, a 9.1 alatt volt amikor már attól felpörgött a ventije (hang alapján), ha a második monitorra is tettem valami ablakot (viszont a riva tuner szerint nem változott a fordulat)... nameg volt amikor meggondolta és 45 fokos maradt... szal vannak még bugok...
Ehh most látom, hogy clone módra váltástól (visszaváltás után is) 40 fokra váltott a hőmérsékelt a korábbi 50ről... szal a kétkijelzős mód a hőmérséklet érzékelését is megkavarja.(tudom-tudom, szoftveresen pontatlan, de ez valami bugra utal)
Valaki ki tudná próbálni, hogy nála hogy működik a két kijeltővel a powerplay? Változik az üresjárati órajel attól, hogy egy vagy két monitor van rákötve és kiterjesztett asztal megy?
Sajnos a stretch asztalmód még mindig nem elérhető vista alatt (egy asztal ami átnyúlik a második kijelzőre is, mintha egy nagy monitor lenne - állítólag nvidiáéknál megy vistán is...)
-
Puma K
nagyúr
Az ATI igazán megtanulhatna olyan drivereket írni mint az Nvidia. Az Nvidia meg igazán utolérhetné az ATI-t technikailag.
-
Tom5
addikt
Olvasom, hogy sokaknak valami gebasza van az új driverrel.
Nekem semmi. Régi uninstall és utána fel az új. Azóta FEAR 2 nem akad és minden megy szépen...Bár konkrét fps-eket nemtudok de látszólag minden okés. (tuning is)
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Sajna driver csere problémába bonyolódtam, hosszú ideje most először. 64 bites Vista alatt a 9.1 helyére akarom feltenni a 9.2-est, de nem sikerül.
Uninstall után driver sweeperrel eltávolítottam a maradék fájlokat, utána fel az új. Az érdekes, hogy hiba nélkül indul a rendszer, még a furmark is fut, de warhead betöltésekor hibaüzenettel leáll, mondván ati32xx.dll (vagy atixx32.dll, mindegy) unload...
Másodjára elindul, de betöltéskor (mindig) 82 %on kifagy.
Próbáltam csökkentett módban leszedni a drivert, majd később visszarakni a 9.1-et is, sikertelenül. Próbáltam driver cleanerrel is. ugyanaz.
Valakinek van ötlete?
Más gameval nem próbáltam, mivel nincs fenn semmi más.
Előre is köszi a segítséget! -
nbl2
senior tag
válasz
Sandormaster #96 üzenetére
Talán majd a 9.6 vagy megint a 9.7-es lesz a jó ami stabil és jön vele sok-sok +FPS is.
-
Sandormaster
aktív tag
Az igen, felraktam este a 4830 alá a 9.2-t és egy jó tisztességes 1000 ponttal kevesebbet kapok 3dmarkba, amivel nincs is gond mert azzal nem játszik a fene se, de sajnos a játékok is mind belassultak 1280-ba egy jó 4-5 fps-el, viszont nem ingadozik annyira pl far cry 2-be az fps....mind1, egyelőre vissza a 9.1
-
DRB
senior tag
Üdv!
Nálam se megy a DXVA a HD4850 + Media Player Classic HC kombóval, viszont a PowerDVD-vel meg megy.
Mást progit nem probáltam eddig, de mivel nekem a MPC a favorit nem is akarok mást, így arra megoldásra jutottam, hogy a Power DVD dekóderét használom a MPC-vel. Ez ideiglenes(mert szerintem jobb az MPC-é, már amikor működik) megoldáskén másnak is lehet. Egyébként szerintem valami a Windows-al lesz azoknál akiknél nem megy, hiszen másnál meg oké, lehet egy win reinstall megoldja.
Ja, ez nálam 9.1-el kezdődött és a 9.2 nem oldotta meg ezt a porblémát. -
puttputt
őstag
válasz
Dragbajnok #10 üzenetére
Ja, inkább a Catalyst-nek, mi?
Már amelyik rendesen fut..., remélhetőleg, ezzel nem lesz betli.
(A 8.2-t vagy melyiket, még fel sem akarta telepíteni...)
-
airwin
csendes tag
Tudod, elég sok driver megbirkózik azzal a világrengető problémával, hogy frissítse magát anélkül, hogy elötte a régi drivert kézzel kellene leszedni. Nem beszélve arról, hogy így két újraindítással jár a művelet, köztük pedig 800×600-ban lehet bámulni az eredetileg 1680×1050-re bekonfigurált Windows, így gyakorlatilag semmi sem látszik rendesen.
De persze te tudsz utólag okos lenni, a hozzászóló problémájára viszont nem tudtál mondani semmit, ugye?
Plusz egy: ha a telepítés menete azzal kezdődik, hogy le kell venni a régi driver-t, akkor az új miért engedi magát rátelepíteni egyáltalán a régire? Readme-t írni jó telepítő helyett nem luxus?
Köszönjük a konstruktív hozzászólásaidat.
-
airwin
csendes tag
válasz
CsendesMark #33 üzenetére
XP + 9.2 alatt megy valakinek a DXVA?
Jelentem, nálam megy. Nekem valahol a 8.1 környékén volt ilyen jelenség, és több verziót vártam, hogy majd kijavítják. Aztán valaki közölte velem, hogy úgy tegyem fel a drivert, hogy a régi verzió uninstall, reboot, új verzió install. No, ez megoldotta, én azóta is ezt a módszert alkalmazom minden új Catalyst-nál.
Hátha neked is segít.
-
nbl2
senior tag
válasz
TomBoy1986 #82 üzenetére
A tv-out-hoz desktopon jobb gomb/tulajdonságok/beállítások és a windows asztal kiterjesztése erre a monitorra, ez sem sokkal bonyolultabb. A régi ATT-ben volt ilyen display feül csak valamiért kivették belőle? Valaki tudja miért?
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyes motorok ... változó beállítások mellett máshogy reagálnak a parancsokra. Például asszem van olyan a CS-ben, hogy fel tudsz ugrani egy magas dobozra, ha 100 FPS felett van a sebességed. Ez ilyen legális csalás.
Az új progiknál már figyelnek az ilyen beállításokra ... pl. az új COD-ba már a jobb szerverek kiraknak ha túl magas a frame. A next gen DX10 motorok, már zárt scene és frame limittel rendelkeznek. Ezek majd megváltoztathatatlanok lesznek. A Scene az a máig megszokott 25 FPS lesz, a frame limit pedig 30 vagy 60 FPS. Ezzel mindenki egyenlő eséllyel küzd.
-
xtmod
senior tag
próbálta már valaki feltelepíteni a win 7-re? (32bit vista driver) nekem nem megy fel, se automata, se kézi módszerrrel. nem támogatottnak nézi.
-
nbl2
senior tag
A sima single GPU-nak ez a 9.2 sem hozta meg a nagy áttörést.
-
KisDoc
csendes tag
Az ATI-nál egy nagy baj van. Nem tudnak normális drivert irni (itt nem csak a teljesitményre, hanem a rengeteg apro bugra is gondolok). Ezt nagyon sajnálom, mert igy hiába verik hardveresen a konkurenciát...
-
Erdei88
veterán
Dehogy gyorsul, még lassabb! Nagyot mondanak
Catalyst 9.2 Test
-
zed1983
őstag
20%-ot gyorsul Crysis-ben?
-
válasz
VaniliásRönk #70 üzenetére
Nem nagyon játszom már vele, csak ez ilyen rövid teszt, aztán mióta feltűnt hogy ingadozik, le szoktam nyomni az új driverekkel...
-
Ari18
őstag
válasz
TomBoy1986 #64 üzenetére
Próbáltad már ATI-Tray-Tools -al.??? Én ezt használom és simán megy a tuning.(4870)
Persze csak a driver van telepítve,CCC nélkül! -
Már a 9.1-es is sokat lassított a Counter-Strike: Source futtatásán (Hl2: EP1 engine), de ez a 9.2 förtelem e téren. Már 8800GTS-el is 350 fölött volt az FPS (erősen CPU limites játék), aztán mikor váltottam 8.7-el kevesebb volt, 250 körül , jöttek új driverek és 380-400 közt mért a VST. Most 9.1-el leesett 280 köré, ezzel pedig 190-re. Ennyim már P4 procival, és 6800-assal is volt.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Blood Mage #67 üzenetére
Közölték, 3-4 magos CPU kell hozzá, nem meglepő hogy kétmagos procikkal semmilyen különbséget nem tudnak kimérni.
-
Blood Mage
senior tag
20% wow! kár, hogy az eddígi kommentek ezt igen csak megcáfolják
(azért ilyenkor igazán közölhetnék, hogy milyen beállítások mellett és milyen géppel teszteltek) -
bmwk1200s
őstag
Lenne még egy kérdésem!
E között a hotfix között és a Sapphire oldalán közétett hotfix között (amennyiben ők is elérhetővé teszik) van valami különbség? Mármint ők alakítanak rajta még, érdemesebb megvárni az ő Catalyt-jukat?
Bocsi, ha nagyon hülye a kérdés! -
.volkovy.
tag
Hihetetlen, hogy minden új verzióval emelkednek a 3dmark semmitmondó pontszámai, a játékok meg futnak ugyanúgy mint korábban..
-
TomBoy1986
veterán
válasz
hackeeeee #59 üzenetére
Az Overdrive mihelyt beállítanék egy órajelet, s alkalmazom, rögtön visszaugrik alapértelmezettre, ha tesztelem, akkor pedig 0% a GPU terhelés, s nem csinál semmit.
Röviden nem működik. Elég lenne, 3870-nel én is azt használtam, de MSI 4830-cal (nem csak nekem) nem működik.
Drivert természetesen felteszem a Rivatunerhez, különben nem működik benne ez a funkció. Megoldás pedig várat magára, ideigelenesen a 9.1 marad fent. Majd ha lesz kedvem, akkor kínlódok még vele
De köszönöm, hogy próbáltál segíteni
-
rocket
nagyúr
-
Atom_Anti
senior tag
Nekem a GTA 4 javult es egesz jatszhatova valt, a korabbi 10-15fps helyett, 15-20fps lett, a kepminoseg is szebb lett, reszletesebb
.
-
Ari18
őstag
Igen...gondoltam rá én is.Amikor vettem a karit még csak 22"-os minitorom volt ahhoz meg bőven elég az 512MB. Sajnos csak hétfőn jön az új monitorom.Amúgy eddig sem volt lassú a kari 1680X1050-ben sem. AA-t ekkora felbontásban nem használok,mert szerintem felesleges,csak a karit fogná vissza.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
TomBoy1986 #29 üzenetére
Az amit az OverDrive ad tuning órajelekhez az nem elég?
Én azzal használom.
Amúgy ő, rivatuner telepítése közben felrakod a drivert amit kér, vagy azt elnyomod? Bár mondjuk inkább csak 64bit-hez kell, de lehet ez a baj. Ha közben megoldódott a gondod, akkor bocsi
-
MrSealRD
veterán
Azért tettem fel kompatibilitási módban, mert voltam olyan barbár, hogy az XP-s driverrel álltam neki...(Vista-s catalystet nem tudok leszedni, mert az XP-set is direktbe AMD-s linkről tudom leszedni mivel a kis azonosító program szerint hazudok és csak odaképzelem az X1600-at...
(egyébként XP SP3-at használok a mindennapokban, a win7-el csak ismerkedem) ezért állt kézre az XP-s driver
-
hardzsi2
aktív tag
"Kíváncsi vagyok,hogy mit kezd a 4870 egy 24"-os monitorral. Remélem tényleg jön az a 20% a Crysis-ban amit írtak."
Gondolom 1920x1200-ban próbálod majd futtatni. Itt már a VGA-n lévő memória mennyisége is erős korlát lehet (pláne ha AA-t is bekapcsolsz), szóval 512M-s kártyával én nem várnék 20% gyorsulást.
Bár én csak 2 magon és 8.12-es driverrel, de a Crysis (DX9 custom VeryHigh) / Warhead / Wars az egyetlen trió, amit még mindig csak 1680x1050-ben futtatok, összes többit FullHD-ben maxon. Talán nem véletlenül.
-
Tom5
addikt
Nálam megszűnt FEAR2-ben az akadás (meg ahogy olvastam a topikban, sokaknak). Szal szerintem megéri lecserélni.
-
JustSimple
tag
Úgy néz ki, hogy átlag usernek teljesen felesleges felrakni a 9.2 -t
GTA4 -nél reméltem, hogy lesz vajmi gyorsulás, de semmi
Persze nem is vártam sokat az én karimtólMindenesetre azért annak örülök, hogy valakinek megoldotta a VGA OC problémát
Marad a 9.1
-
emmm
őstag
Na, nem tudom, milyen probléma volt esetenként, nálam gond nélkül felment. Különbséget ugyan nem látok, de nem is négymagos a prockóm
-
PuMbA
titán
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Nem nagy dolog, csak gondoltam leírom, hogy jártam. Feltettem a Win7-et(32bit), aztán a neki szánt beta drivert. 3-szor szaladtam neki, de nem volt hajlandó rendesen működni. Se natív felbontás, se értelmes azonosítás. Azt írta a win7 az X1600-ról, hogy valami noname 4MB-os kártya...
Aztán este XP kompatibilis módba, rendszergazdai jogosultsággal feltettem rá a 9.2-őt. Azóta minden rendben megy. Felbontás is meg kártya azonosítás is..(Persze közben kiderült, hogy a beta driver csak HD2000-től támogatja a vasat...de akkor is bosszantott, hogy nem megy.)
-
Barney™
aktív tag
GTA 4 gyorsul tőle??
-
kariad
senior tag
No akkor már szedem is le!
Azt meglátjuk.....a vak is azt mondta!
-
CYBERIA
őstag
Most délután szedtem le a 9.1-et.
-
Ari18
őstag
Játékokban még nem teszteltem, csak nyomtam egy 3D06-ot, kemény ~250pontal kaptam többet.
-
bmwk1200s
őstag
Ez a meghajtó jó az agp-s videókártyákhoz, vagy szokás szerint várni kell pár hetet mire kijön az agp hotfix?
A karim: Sapphire Radeon HD3650 AGP -
Misi 007
őstag
Nah épp tegnap este "sírtam" hogy mikor jön már erre ma van itt!
-
Kriking
csendes tag
Hello! Az a kérdésem lenne hogy amikor a programok telepítése & törlésénél kitörlöm a catalyst eltávolítót, és megkérdezi haz egészet vagy csak egy részét töröljem ki akkor melyiket válasszam? HELP FAST PLS!
-
ÁÁÁ estére kelve ez is megjött, délután is néztem de még akkor a régi volt kinnt. Bíztató, hogy a 64 bites Vistához tartozó Avivo Video Converter-nek amire várok már van kis Download gombja is, bár még nem aktív de kiadási dátuma már ott figyel. Hamarosan konvertálhatok.
-
sniper elite
senior tag
Nálam egy minimális különbséget hozott csak a 9.2, pár játékban lehet látni grafikai szinten! Gyorsaságban kb ugyan az, minimális 1-2 FPS a 9.1-hez képest!
-
Oliverda
félisten
Aha, és mi köze ennek ahhoz hogy az adott játék motorja hány magot képes használni?
"Az előző meghajtó egyik újdonsága volt, hogy a DirectX 10 API-ra írt programok esetében már kettőnél több processzormag használatával is képes irányítani a leképzési szálakat, ami előnyös lehet a három- vagy négymagos processzorral rendelkező felhasználóknak. Az új verziójú Catalyst már jobban optimalizált rutinokat tartalmaz, ami esetenként komoly gyorsulást hozhat. Teljesítménynövekedés természetesen abban az esetben várható, ha a program futtatása szempontjából limitáló tényező volt a leképzési szálak kezelése."
-
CsendesMark
aktív tag
XP + 9.2 alatt megy valakinek a DXVA?
-
Tomate
veterán
válasz
K21_overlord #30 üzenetére
Értem én, de egy grafikus illesztőprogramtól elvárható, hogy a videó kártya teljesítményén is hozzon, független a CPU-tól. Ez a 2magos CPU-val rendelkezők számára most nem ad vissza semmit...
-
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #26 üzenetére
Minden gond nélkül lehet állítani az órajeleket.
szerk.: a 2.23-as verziót használom.
-
nálam GTA4,
9.1-gyel:
Statistics
Average FPS: 42.49
Duration: 37.35 sec
CPU Usage: 64%
System memory usage: 57%
Video memory usage: 88%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: Very High
Shadow Quality: High
View Distance: 26
Detail Distance: 66
Definition: Off
VSync: OnHardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6903
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor9.2-vel:
Statistics
Average FPS: 43.47
Duration: 37.06 sec
CPU Usage: 63%
System memory usage: 54%
Video memory usage: 80%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: Very High
Shadow Quality: High
View Distance: 26
Detail Distance: 66
Definition: Off
VSync: OnHardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6912
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processorbár 10 mp-nyi játék alapján, mintha több lenne benne a grafikai bug, azaz kicsit késleltetve jelennek meg a tárgyak forgásnál (de lehet 9.1 is pont ugyanilyen, csak azzal nem figyeltem ennyire) [konfigom adatlapomon, ha összehasonlításhoz kell vkinek]
-
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #22 üzenetére
Mindjárt kipróbálom a RivaTunert is, jelzem majd az eredményt.
-
kovsol
titán
válasz
TomBoy1986 #14 üzenetére
nekem 9.1-ben nem lehetett órajelet modosítani semmivel most ezzel megint jó
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
XP alatt ezzel a driverrel megy a DXVA? 9.1-es verzióval nem tudtuk használni többen.
-
CHIPman
nagyúr
Hát, ha csak 3DM profitál, és az is csak azért mert 2nél több mag van, akkor asszem marad a 9.1, ezzel semmi baj nincs...
-
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #14 üzenetére
Nálam is lehet CCC-ből állítani az órajeleket. Először 9.1-et töröltem - manuálisan -, újraindítottam, aztán telepítettem a 9.2-t.
Kíváncsiságból elindítottam a 3Dmark06-ot (életemben kb. negyedszerre), de az első CPU teszt után - emlékeim szerint - DX hibával leállt.
-
.
-
oliba
őstag
válasz
TomBoy1986 #14 üzenetére
Nekem engedte húzni CCC-be
-
Tomate
veterán
válasz
TomBoy1986 #14 üzenetére
Bizony, bár többet nem is vártam. /De 3Dmarkal villoghatok
/
Kíváncsi leszek, ha meglesz az x3 710 vagy 720BE mi lesz a változás. Lehet kaptok egy kis logout tesztet is
-
TomBoy1986
veterán
Nagyon jó lett eddig a driver. Feltettem, s innentől kezdve a Rivatunerrel sem, CCC-vel sem lehet módosítani a VGA órajelét.
Még próbálkozok egyet, de ha ez nem megy, akkor 8.12 returns...
Tomate:
Prózai oka ennek az, hogy 3 és 4 magos CPU-król szól a gyorsítási lehetőség. -
Tomate
veterán
Felraktam a catalyst 9.2-t.
- Tapasztalataim:
Eddig 3programot futtattam tesztelés szempontjából!
-GTAIV benchmark
-Crysis benchmark
-Vantage-GTAIV az új driver hatására nálam a teszt alapján 1fpst gyorsult. (említésre sem méltó, lehet nem is a driver miatt
)
-Crysis 9.1 vs 9.2 tizedre megegyeznek az értékek szóval semmi. (egy eltérő érték nincsen
)
-Vantage viszont rengeteget gyorsult. Azonos órajeleken + 200GPU score a 9.2 javára.
/Ezzel viszont nem játszok, szóval cseszhetem/
-
proci985
MODERÁTOR
supcomot nézett valaki? annál eléggé komoly limitáló tényező volt a szálkosztás. esetleg gtaiv?;Đ
hétvégén megy fel win7 home beta 64, asszem ez azonnal megy is fel.
-
az igazán örvendetes, hogy a WiC profitál a 3/4-magos CPU-khoz szánt rutinokból, tekintve, hogy csak kettő magot hajlandó használni
-
Dragbajnok
tag
"Az AMD a mai napon meglepte a rajongóit az idei év második Catalyst kiadásával."
LOL vannak rajongói az AMD-nek?
-
S*Tom*
aktív tag
Nekem is gondok voltak a 9.1-el, pár játék kilépkedett ati-s hibaüzenettel. Visszaraktam a gyári 8.6-ost azon meg semmi gond, igaz a venti szabályozás most csak profilból megy. Egy próbát ez is megér.
-
gyiku
nagyúr
at is alakult kicsit a letolto oldal. na nezzuk, mit tud
-
és - természetesen - továbbra sincs kijavitva, hogy bekapcsolt gpu-scaling esetén ne álljon át a pixelformátum YCBCR-re RGB-ről 3d játék futtatása után
gratulálok ATI, ennyit ér h ujra és ujra leadom a hibajegyet ...
-
orbano
félisten
aha. nemvolt idejük tesztelni. jó szöveg. gondolom a legtöbb népszerű, tesztelésre is használt játékot átnézték és csak ezekettalálták
-
vPhis
tag
le is töltöm. jó gyorsak az áemdéék.
csak nekem lassult be az amd oldala? -
GuB3Ra
aktív tag
válasz
Johnny Cage #2 üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt a 9.1-el sem.
Persze nem használok tvoutot meg ilyeneket -
Johnny Cage
addikt
Nekem a 9.1-el sok bajom volt, főleg a TV-Out bolondult meg teljesen, akármit csináltam. Végül kénytelen voltam visszarakni a 8.2-est, azzal megint minden jó. Rejtély.
-
wwhy
veterán
talán jobb lesz, mint a 9.1 és tényleg gyorsult vele ez-az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Számos optimalizálás található az új, WHQL aláírással rendelkező eszközmeghajtóban.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest