- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Pontosítsunk:
Az alma nem esik messze a szokásaitól és szembemegy az iparági biztonsági protokollokkal, aminek az eredménye hogy az általuk alkalmazott megoldást veszélyesnek ítélik ezért nem engedélyezik a töltést.
Indoklás: ha igaza lenne az almának, akkor módosultak volna mostanra az iparági biztonsági protokollok és nem állna fen a problémás helyzet.De ez nem témája a fenti cikknek, de egyetértek hogy ha valaki úgy kategorizálja magát hogy vannak a többiek akiknél mindenféle kompromisszumot kell kötni és vagyok én akinél meg nem kell cserébe "tejeljél és ne gondolkozz, ne kérdezgess", akkor teljesen jogos hogy ha rajtakapják akkor eldorgálják ahol a legjobban fáj: az egójánál.
-
madgie
titán
Mondjuk ennél sokkal "mókásabb", hogy rengeteg elektromos autó fémtárgyként érzékeli a Magsafe-es iPhone-okat, elesve ezzel a vezeték nélküli töltéstől (Merci EQS is például).
-
jimmy399
senior tag
Ennyi erővel én is elmehetnék perelni a vezeték nélküli töltőket gyártó cégeket, hogy a telefon nem tölt fel amikor ráhelyezem a töltőpadra a telefont, de azt pont nem középre kerül, így nem kezdi egyáltalán tölteni a telefont...
-
Busterftw
nagyúr
Itt max annyi relevancia lehet, hogy a perben kideritik ez szeria/gyartasi hiba vagy sem.
De eleve netetseges az arral dobalozni, amikor koztudott a Beats sosem volt kiemelkedoen jo termek es tularazott a marketing/hype miatt.
Bekerdezel erre Redditen mindenki ezt fogja mondani. Jol neznek ki meg dr.DRE marketing de mindig is tularazott termekek voltak.Ennyi erovel perelheto es hazugsaggal vadolhato minden marka, mert rengeteg esetben a markat/marketinget fizeted meg, nem a valos "erteket".
Szoval en ugy vagyok ezzel a perrel, hogyha valos gond van a termekkel akkor oke, de amugy meg vesszen az urge es inkabb jarjon utana mit vesz legkozelebb.
-
válasz
Depression #12 üzenetére
Pontosítsunk: nem megfelelő mozdulattal helyezte a töltőbe, vagy rosszul fogta, miközben a töltőbe helyezte.
De ez nem úgy van, hogy azért kér az Apple prémium árat a termékeiért, mert ilyen hanyagságok nem fordulhatnak elő azokkal -- ha meg mégis, akkor mea culpa ×1000?
MaCS
-
Depression
veterán
Rémlik? "Nem a telefon rossz, csak rosszul fogod!"
Itt is az a baj, hogy nem megfelelően helyezte be a töltőbe. -
törölt tag
Én voltam a hülye, hogy megnéztem mennyibe kerül
Az az eset, amikor a befőttes gumi + a hajtogatott papír-zsebkendő megfelelő elhelyezése fokozza a felhasználói élményt.
-
PROTRON
addikt
No meg persze nefeledjük annak az eshetőségét se ha az illető üzletember épp egy világklasszis shortolási üzlettől esik el, mert a lemerülő füles miatt nem tudja időben leadni a rendelését a bukijána...akarom írni brókerének és akár billió (angol fordítása a milliárdnak) dollárokat kénytelen "veszteségként realizálni" az elszalasztott lehetőségen mire előkotorta a Gucci férfiretikülből a töménytelen beledobált cucc alól(ugye minden retikül egy feneketlen bánya) magát a készüléket.
-
Arra lennék kíváncsi, hogy pontosan mi a kereseti igény. Mert az USÁ-ban azért hajlamosak elég meredek követeléseket megfogalmazni -- és megítélni...
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az almás fennhatóság alá tartozó Beats egyik fülhallgatójáról van szó.
- Külpolitika
- Tudományos Pandémia Klub
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Macska topik
- Mesterséges intelligencia topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest