- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solicidium
aktív tag
válasz Synthwave #119 üzenetére
Jobb szenzor pl., bár nem tudom, lenne-e érezhető különbség, ha valaki nem kőprofi. Ezt a szenzort már használta a Logi, ha jól tudom. Van ezzel valakinek tapasztalata? Egéyként engem is érdekel ez a kérdés, mert bár éppen egy DM2 Comfy S-t használok, de van egy működő MX 518 v1-em és pár hónapja vettem egy G400 (rev.1-et, ami az eddigi legjobb MX518 utód elvileg, mert nincs angle snapping és prediction) sajnos meglehetősen drágán (mert csak ez az eladó tudta igazolni, hogy rev.1, amit árul), és azt még ki sem bontottam. Szóval negem is fog majd érdekelni, hogy lesz-e értelme nem pro gamerként a váltásnak. Azt egyébként lehet tudni, hogy visszakerülnek-e az új G MX518-ra pici talpak (mint MX518 v1)? Én egyébként nem örülök, hogy az MX518-hoz hasonlóan ennek is glossy burkolata van. A matt szerintem kevésbé érzékeny az izzadt tenyérre. Ebben elvileg G400 és G400s jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest