Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz #32839680 #78 üzenetére
Linus mondott erről jó dolgokat. Szerinte Ezt driveresen megoldani nem lehet sehogy, sőt valami olyasmit is említett, hogy ekkora összegnél igazából egy nagyobb kínai bányászfarm képes lenne az egyedi BIOS portolásába és a gyári feltörésébe akkora pénzt belefektetni, ami megtérülne.
Az induláskor még nem volt ekkora őrület. Az előző bányászláznál rengeteg kártya maradt az AMD / Nvidia nyakán. Erre meg elindítani egy új termékvonalat azért az RTx 3000 megjelenése elött legalább 1 ével tervezést igényelt volna. Akkor pedig még messze nem volt ilyen áron az ETH: A Cégek sem akarnak azt gondolom előre potyára gyártást foglalni , architektet tervezni egy olyan dologra ami a ruletten piros vagy fekete.
Most így utólag az látszik megérte volna,de csak nekünk. De nekik is ? 96 % növekedés és ilyen számokat olvashatsz a jelentésekben AMD nél és Nvidánál is. Brutál amit most kaszálnak."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
" és senki nem hajlandó miatta semmit tenni"
Mit lehetne ellene tenni amúgy? mert ahogy én látom ahhoz az kellene hogy világszinten elértéktelenedjen a Kriptovaluta, de pont ellenkező folyamat zajlik. Vagy 3x akkora gyártáskapacitás legyen, de szerintem azzal az történne hogy 3 x annyi bányászfarm létesülne...Tényleg érdekelne úgy általában pár vélemény, mert annyira nem vagyok képben ebben.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Geri Bátyó #10 üzenetére
elméletileg majd jön az új stepping amiben lesz hardveres/ Bios szintű limit. Egyelőre ezeknél a kártyáknál marad a driveres és azon belül is elsősorban a laptopokra próbálják elkerülnie a bányászatot, ugyanis egyre többen kezdik felvásárolni azokat is e célból.
Szóval asztali vonalon ez sokat nem fog segíteni azt gondolom egyelőre, de talán a laposokon igen."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest