Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
én mindig tutdam,hoyg az ufoook voltak
-
Andie
őstag
Köszönöm Ollie, igazából nem novella lesz ez, hanem egy száraz tudományos elbeszélés némi szines és kedves környezetbe öntve. Nem tervezem sokrészesre, még egy, max két részt öntök rátok, és ki is kerekedik a dolog. Talán nem lesz mindenkinek újdonság az elmélet, nyilván ezexerint Te már rá is jöttél, ill utaltam is rá fent.
Gondolkodtam, hogy úgy adjam-e elö, mint ahogyan azt egy tudományos folyóirat szemüveges professzorai tennék, azon a nyelven, amit csak ők értenek, a mikroszkóp körül ülő réteg - de erre egyrészt ismereteim, szókincsem nem elég, másrészt nem is az én stilusom.
Ha ezzel a meseszerü köritéssel mosolyt csalok az arcotokra, és közben még átadhatom az elméletemet - amin természetesen itt vitázni is akarok majd, hisz nyilván nem ért majd mindenki egyet vele - akkor már elértem a célom -
Nekem tetszik a novellád, csak sajnálom, hogy már a harmadánál rá lehet jönni a csattanójára. Gondolom lesz folytatása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest