Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
"én azt nem értem, hogy ha ez téged nem érint, akkor ez neked miért probléma?"
A mas orszagokban dulo haboru, foldrenges vagy eppen vizhiany sem erint, nekem megis problema. Ki erti ezt?..."csak mert ezt te hoztad fel mint nem szimpatikus apple tulajdonságot"
Attol, mert jelenleg nem akarok venni semmi almatermeket, meg lehet nem szimpatikus tulajdonsag a (szerintem aranytalan) dragasag, nem? Tovabbra sem ertem az osszefuggest, hogy miert csak akkor mondhatok velemenyt, ha a velemenyezett termeket akarom megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Az elmúlt hetek elmaradt cikkei miatt ezen a héten rengeteg újdonságot mutatunk be — főleg videók segítségével.
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest