Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Parallaxis #93 üzenetére
Pontosan ugyan ezt csinálja a Share gomb Androidban, erre való copy/paste gomb, az hogy más a felirat a gombon és talán valamivel intelligensebb, mivel megmondja mi tudja kezelni a "kivágott" file-t, de ettől még tök ugyanazt csinálja. Amit te mondasz az valamivel korlátozottabb, mert nem miden app tudja fogadni a file elérési utat, pl. FB-be már nem tudod beilleszteni, mert nem tud vele mit kezdeni, de egy share-rel(intelligens vágólap) tudja, hogy egy videót kap és megfelelően kezeli tudja, tehát elindítja a feltöltést. stb. Az megeshet, hogy egy app ahol kellene nem kezeli a Share API-t, ez valóban hiba, de mostanában én nem futottam bele ilyenbe.
Berögződésből én is erőltettem egy ideig a vágólapra másolgatást, csak hát sokkal macerásabb, mint a share, nem véletlen veszi át most iOS és vette át MS is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HiMedia lejátszók
- Hobby elektronika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest