- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Parallaxis #93 üzenetére
Pontosan ugyan ezt csinálja a Share gomb Androidban, erre való copy/paste gomb, az hogy más a felirat a gombon és talán valamivel intelligensebb, mivel megmondja mi tudja kezelni a "kivágott" file-t, de ettől még tök ugyanazt csinálja. Amit te mondasz az valamivel korlátozottabb, mert nem miden app tudja fogadni a file elérési utat, pl. FB-be már nem tudod beilleszteni, mert nem tud vele mit kezdeni, de egy share-rel(intelligens vágólap) tudja, hogy egy videót kap és megfelelően kezeli tudja, tehát elindítja a feltöltést. stb. Az megeshet, hogy egy app ahol kellene nem kezeli a Share API-t, ez valóban hiba, de mostanában én nem futottam bele ilyenbe.
Berögződésből én is erőltettem egy ideig a vágólapra másolgatást, csak hát sokkal macerásabb, mint a share, nem véletlen veszi át most iOS és vette át MS is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest