- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Androidos fejegységek
- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
De igazad van bitmapot nem kezel az androidos vágólap, iOS igen
Konkrétan pont nem bitmapről beszéltünk
én azt mondtam, hogy ebből a fórumból emeld át a komplett beszélgetésünket egy e-mailbe (és itt természetesen nem képernyőmentésként gondoltam, hanem szerkeszthető, formázott dokumentumként
).De ha ha galériában vagyok, akkor képet vagy videót(vagy jó sokat egyszerre) a Share-rel rakok mailbe, nem kell programot váltsak semmi, egyszerűen átadja és ott van mailben csatolmányként
Ez lótúró, mert ebben az esetben csatolmányként jelenik meg az e-mailben, nem a szerkesztett szövegbe emeled be a képet, videót stb-t. Egy cikkben sem a legvégén kapod meg az ömlesztett médiatartalmat, hanem ott ahol szó van róla

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
én azt mondtam, hogy ebből a fórumból emeld át a komplett beszélgetésünket egy e-mailbe (és itt természetesen nem képernyőmentésként gondoltam, hanem szerkeszthető, formázott dokumentumként
).