- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
Az alien-es nagyon durva.
Play Hard!!!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem a Pandora gép tetszik nagyon.
Szép munka, gratulálok!⭐ Stella
-
Balázs1621
senior tag
A Pandorás komoly lett!
-
csaabz
őstag
Köszi az írást! A halas konfig komoly lehetett!
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
CsuBaKamBra
tag
Húhh ez a Pandórás gép nagyon kidolgozottnak tűnik és bizonyára az is,nagyon jól néz ki!
És sok sikert kívánok BaluC-nak a készülő modhoz és az idei DCMM - hez
-
LW
őstag
Ui: Welcome, to Summoners's Rift!
-
InHell
senior tag
Szép munkák, gratulálok!
< béna duma helye >
-
fabicska
tag
A halas oldalnál lenne egy kis észrevételem:
"Az ötletet jónak tartották, de befejezetlennek vélték a munkát, és szerintü(n)k színes plexiből kellett volna megcsinálnom."
Magyarul: nem "szerintük"?Egyébkén jó cikk, grat a sikerekhez!
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
winse7en
csendes tag
Grat a halas modhoz!
-
FlashPlayer
tag
Pandóra mindent visz!!!!
-
draco31
veterán
Nekem is a Pandora tetszik a legjobban, második helyen a halas gép áll. Már akkor megtetszett, amikor a logouton olvastam róla.
Kíváncsian várom a most születő moddingot!!
Csak így tovább!!!!!ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
D.Va
senior tag
A pandora az atomdurva... Grat!
-
törölt tag
typo: közönségdíjnak bevezhető kategóriában
-
banhammer
veterán
A Pandora gép nagyon ott van.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
lacam71
tag
Gratu nagyon szép és kreatív munkák!
DE ezt a Pandorát nem merném bevállalni az asszony ziher, hogy megöntözné 20 percen belül....és miután elfüstöl én lennék a hibás!
-
XharX
aktív tag
Csatlakozom, a Pandora elég jó lett. Gratulálok én is hozzá(meg a többihez is).
-
aktív tag
hát le a kalappal!
szerintem asszonypajtás nem merne hazajönni attól a facehuggertől. meg én sem...
Peace is a lie, there is only passion...
-
jones965
Modder
Hajrá BaluC!
Alig több mint egy hónap, és remélhetőleg utazunk! -
lujó55
addikt
tátva a szám! a pandora mod a legszebb, de a halas érdekel igazán.
kérdésem: a CPU cooler működött a víz alatt? az nem kapott műgyantát ahogy látom. -
Nagy akvarista vagyok így a bettás téma megfogott
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Apika
Közösségépítő
Nagyon tetszenek ezek a munkák! Gratulálok hozzájuk!
-
Mister_X
nagyúr
Gratulálok az eddig elért teljesítményeidhez! A Pandorás az tényleg nagyon durva lett, de nekem az akváriumos tetszik a legjobban! Kedvem is támadt egy kis nukleáris halfürdöt készíteni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tDr1v3r
veterán
Hát, a régebbi modjaid nem tetszettek, de ez a Pandora... eh, erős váltás stílusilag, de nagyon jó irányba! Nagyon remélem, hogy a következő is hasonló témában lesz...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Bari
Modder
Gratulálok a Pandor-ás moddal elért DCMM eredményedhez , remélem idén is hozol haza serleget, sok sikert és kíváncsian várom az idei gépedről készült logout cikket
Üdv: Bari
-
HaZsolt
őstag
Nagyon mutatós az akváriumos megoldás. Rengeteg melód lehetett benne.
-
Recon666
Közösségépítő
A Pandórás ,mod különösen szépre sikerült. Grat!
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
#9 és #14
Köszi, javítva.
-
Mr.Peter
aktív tag
Pandora mod a legjobb!
Gratula az igényes munkához!<<<KEEP IT REAL!>>>
-
Motion_Blur
félisten
Azt a leborult szivarvégit!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
BaluC
Modder
Nagyon köszönöm az elismerő szavakat
Most fáradt vagyok, így nem válaszolok most mindenre, de kerítek rá időt a hétvégén.
Ha a Pandora ennyi olvasónak tetszik... akkor lehet, hogy kiteszem valahova eladásra, mert most csak a pincében vegetál. (Kivéve a Bonsai-t amit mai napig gondozok szépen ) Hátha lenne valaki, aki jobban megbecsülné.
[ Szerkesztve ]
Megszállott MODDER -> http://black-mod.com -> Modder Toborzó Központ! Ujabban itt vagyok aktív
-
-
BaluC
Modder
ok... de mivel nem kötötted ki, hogy melyik vasárnap... de még csak az évet sem
Egyszer meglesz az is, de előtte még egy Alien és egy Predator van a sorban. Utána jöhet Pandora és az a rakás készítési fotó (amiket Rudi már végig nézhetett ).
A mostani gépem fotóit én is csak tegnap láttam, de holnap... izé... ma megmutatom Soccernek... fú... megyek is aludni...
[ Szerkesztve ]
Megszállott MODDER -> http://black-mod.com -> Modder Toborzó Központ! Ujabban itt vagyok aktív
-
nicu71
addikt
Fantasztikusan tehetséges vagy,a munkák gyönyörűek,a Pandórától teljesen elaléltam!
Sok sikert a továbbiakban is!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
kromatika
veterán
ügyes munkák.garatula.
-
LeslieG Jr.
őstag
Gratulálok a cikkhez BaluC nagyon jó lett. A munkád meg hogy is mondjam ....nagyon szép és igényes munka. Gratulálok.
Szerintem nagyon ügyes vagy és ne is törödj azokkal akik cikinek találják egyik másik munkádat.
Ügyes gyerek ez a BaluC srác.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
BaluC
Modder
A Gratulációkat köszönöm , majd átadom az aszonykámnak is hiszen nagyban az ő érdeme is!
yknarf: egyik sem volt kevés munka, mindegyikbe belement több mint száz munkaóra (utánajárás, anyagbeszerzés, "szakma" tanulása nincs benne!)
CsuBaKamBra: Nagyon részletgazdagra akartam, és mások szerint sikerült is. Soccer és Jones965 is közelebbről megnézte. Én elfogúlt vagyok, nem nyilatkozom a részletességről. Vagy talán mégis, de az majd csal a Logout-on ha cikket írok róla.
lacam71: Pont erre gondoltam én is amikor a plexit szigeteltem, és a bonsai alatt van egy másodlagos medence, ha túl sok vizet kapna akkor oda megy és nem az alaplaphoz
Narasim: Most is itt van mellettem fél méterrel Még mindig cuki
jones965: Köszi, de kiegészíteném, hogy "remélem az E3-ra / DCMM-re utazunk és nem a BKV-val a melóba egy hónap múlva"
lujó55: ITT olvashatsz az akváriumról bővebben.
Bari: Köszi, de arra a cikkre még várni kell. Készülök a DCMM-re, az Egérversenyre is most már (de ezt te is tudod) és mellette a családot sem hanyagolhatom, a munkámról nem is beszélve. És valahova ide kell(ene) beillesztemen a cikkek írását is.
LeslieG Jr.: pont te mondod? Te sem "lelkesedtél" eleinte a Blue Tower-ért, de legalább a Silver Dragon már neked is tetszett.
-
LeslieG Jr.
őstag
A nem "lelkesedésem" abból fakadt, hogy a házikó nem éppen 5kg-ot nyomot és mikor éppen LAN partin cipelnem kellett akkor felért egy komolyabb edzésprogrammal. Jojózott is a szemem töle, de még a tiéd is ha emlékeim nem csalnak.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
gybazsi
senior tag
Mindegyik gép jól sikerült, de a Pandora-s tényleg baromi jó. Gratulálok, és további sok sikert kívánok!
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
nincsisbéla
aktív tag
A Pandora gép nagyon király! Grat!
Mentalita'
-
Soccer-Tv
Modder
Nekem személy szerint minden géped nagyon tetszik,és tudom hogy mennyi munkával és áldozattal jár elkészíteni.
Sajnos mi valóban nehezebb helyzetben vagyunk mint Német versenytársaink,viszont sokkal kreatívabb és ötletesebb megoldásokat vonultatunk fel szinte fillérekből.
Gratulálok!
Kitartás! -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Nagy grat, Pandora rulz.
<< Heimdal >>
-
MZperX75
addikt
Srác ügyes,de ezek "terepasztal számítógépek" túlzások.
Az egyedi ötleteket értékelni kell,számomra giccs parádénak nincs túlságosan nagy értéke,műanyag pandora viszi ebben a prímet.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
uhh... nem akarom én védeni a moddereket, de azért ez művészet, nem feltétlenül úgy kell rá nézni, mint egy használati tárgyra. Divatbemutatókon felvonuló ruhákból hány praktikus? Mennyi kényelmes??? Vagy a tanulmányautókból mennyi az életképes napi használatra?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
rudi
nagyúr
Szerintem Ízlés kérdése, hogy valakinek tetszik vagy nem tetszik a Pandora féle vagy éppen egy minimal mod átalakítás. Amit viszont mindenképp értékelni kell, az a rászánt idő, a benne lévő munka, a kitartás, és a tehetség, amivel létrehozták.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest