Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethbalazs
tag
Ja, most hogy végigolvastam a hozzászólásokat, látom már van itt vélemény a kártyákról...csak nyugodtan emberek, nem kell összeveszni. ATI jelenleg ugyanazon az áron gyorsabb, ebbe nem igazán lehet belekötni szerintem. Amúgy meg mindeki azt vesz amit akar...
-
nemethbalazs
tag
Én nem sajnálnám a helyedben, hogy nem GTX275 ketyeg a gépedben, hanem HD4890. A sebességük nagyrészt megegyező, de most már ott tartunk, hogy több új játékban gyorsabb a 4890, mint a GTX275, és akkor még nem is rántottál az ATI GPU-ján, mert ugye híresen tuning bajnok, és bizony húzva a GTX285 is el-elmarad mögötte. Crysis-ban, GRID-ben , Quake Wars-ban, Call of Juarez-ban, stb. húzás nélkül is röhögve veri a GTX285-öt.
Amúgy gratu a géphez, nagyon penge lett
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest