Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikeee89
senior tag
Próbából felhúztam a videokártya (HD 7770) órajeleit. A gput 1000-ról 1150 MHz-re, a vramot 1100-ról 1250-re. Ugyanis a Sapphire oldalán megtaláltam a vgam gyárilag húzott változatát ami ugyanúgy néz ki mint az enyém csak OC-s. Így crysis 2-ben 6 fps plusszt hozott, ami kb 15%. Nem sok, de későbbiekben hasznos lehet.
-
Mikeee89
senior tag
Hát igen, várható volt, hogy az i3 lesz a nyerő, de így egyrészt én is felmértem mennyi a különbség, és mivel unatkoztam megosztottam veletek.
-
Mikeee89
senior tag
Én avx nélkül futtattam. Amúgy mi is pontosan az az AVX és milyen előny hoz(hat)?
-
Mikeee89
senior tag
válasz
fondorlatos #50 üzenetére
Az alaplapomon volt egy beállítás, aminek segítségével szimetrikus dual channelben futott. Elvileg az első két modulnak van szerepe, utána a többi már mindegy.
-
Mikeee89
senior tag
válasz
PC-rev-RM #29 üzenetére
A GRID 2-ben a részletességet Ultra Low-ra vettem és rögtön megugrott az FPS-ek száma. Átlagban 146 volt a képkockák száma egy másodperc alatt, míg a minimum 107. Ez közel háromszoros gyorsulás, így évek múltán ha a részletességet lejjebb is kell majd vennem néhány játékban, valószínűleg játszható eredményt fogok kapni.
-
Mikeee89
senior tag
válasz
FlasH-BacK #16 üzenetére
a régi ram cl5-ön ment 800 mhz-en. az új cl9-en 1333-on. ok nem teljesen összehasonlítható, de hát már így marad
valaki felvetette, hogy proci kihasználtságot nem írtam, arra nem volt mérőprogim, de annyit tudok, hogy az E5400 végig 100%-on repesztett. Gondolom az i3-ban van még tartalék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest