Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Chromecast topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
válasz
Set-Comment™ #24 üzenetére
Hát, azért Deathstroke-kal meg lehet oldani azt a tűzlabda zónázást
-
Set-Comment™
senior tag
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Set-Comment™ #24 üzenetére
Mortalban is kb ilyen agresszív voltam mint itt (vagy inkább fordítva? mind1), csak azt 2-3 idegelő ütést ki tudtam védeni.... ugyan ez problémám, hogy a gép általában probléma nélkül védi a superpowert nekem sose sikerül mert a hülye blokk helyett hátrálni kezd, a streetfighterben ez nem volt ilyen méretű probléma.
És mondom a konstans block és a "jóidőbennyomodmeg" block között hatalmas különbség van itt is ez utóbbi van, csk mivel más a funkciója is van ezen gomboknak, ezért sz@r....
De úgy látom ebben nem fogunk dűlőre jutni.
-
Set-Comment™
senior tag
Nem kell blokk, lassitja a jatekmenetet, a noob panikszeruen hasznalja es csak dobasparade meg zone pressure lesz minden meccsbol mint mortalban. Sokkal agresszivebb stilust igenyel az injustice ebbol kifolyolag nem lehet kontrakbol meg tuzlabdalovesekbol megoldani a merkozeseket. Nagyon jot tett hogy kiszedtek.
Ertettem elsore is, hogy hianyolod, tanulj meg jatszani es rajossz hogy a mortal odivatu ehhez kepest.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Set-Comment™ #22 üzenetére
vazz, de a mortalban is meg itt 2 trigger egyszerre a supermove..... igen.... de egymagában a stance-nak NINCS érdembeli jelentősége, ezért lehetett volna block, erről tépem a számat.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Set-Comment™ #20 üzenetére
Akkor most már ozd meg tudatlan fejemmel kérlek, hogy mire jó a stance ravasz.
-
Set-Comment™
senior tag
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Set-Comment™ #18 üzenetére
attól még lehetne külön gombja, és ugyanúgy jó időben kellene megnyomni (mint pl Jokernél a B gomb) szóval nem aza a gondom, hogy mortalosítani akarom, hanem hogy a hátra/le egyszerűen kényelmetlen és előnytelen mint block.
-
Set-Comment™
senior tag
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Physicist03 #12 üzenetére
Mindne GTA jött PCre is.... nemértem mi a para. Ez a motor, meg nagyrészt u.a. mint a moratl motor... itt sincs akadálya.
-
AS
félisten
válasz
Physicist03 #12 üzenetére
Ok majd októberben visszatérünk rá
-
AS
félisten
válasz
danikollar #10 üzenetére
Nem, már kiszivárgott steam és máshol hogy készül.
-
AS
félisten
válasz
Physicist03 #5 üzenetére
Már mint a játék jön PC-re. (Steam szivárgás mint a Mortalnal
Ugyan úgy jön egy olyan kiadás ami mindent tartalmazni fog. A neve pedig: GOTY Edition.
-
AS
félisten
Arról miért nincs hír hogy jön pc-re? (Mert jön)
-
Kanczy
veterán
válasz
danikollar #1 üzenetére
John Stewart.
-
danikollar
őstag
Nem vagyok nagy jártas ebben, csak a nagyobb hősöket ismered, így őt sem ismerem, most látom először. Jaa és ki az a "Fekete" Lantern, akivel harcol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!