Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Ezt én is kipróbálom
-
v!ct0y
veterán
Szemét EA
-
JSaN
addikt
Huuu ez nagyon jo jatek, ezt tetszett regen nagyon, itt a polcomon nagy dobozban. Neha elovettem de inkompatibilitas miatt elinditani sose tudtam, remelem ezen azert modositottak hogy menjen mai konfigokon es oprendszereken (win 8-10) problema nelkul.
-
Nagyon szerettem, töltöm is le.
-
Bjørgersson
félisten
Xbox 360 kontrollerrel megy?
-
errorcode06
őstag
Szerintem elérhető lesz még legalább 1 hónapig...
-
wolfman
veterán
Fú, na erre emlékszem, kb negyed órás volt a közös barátságunk a játékkal. Ez a saját hibám vagy nem tudom, de rettenetesen irritált benne, hogy a kamerával nem lehet szabadon nézelődni, csak kb 10%-ot mozog vertikálisan. Bajom nem volt a játékkal csak ez, de el is ment a kedvem. Mint amikor nem lehet ugrani egy FPS/TPS-ben.
-
vegitossj7
addikt
Na ez még Bioware játék volt.
-
szupermacs
veterán
Ajánlom mindenkinek! Régi nagy kedvenc volt. Érdemes kipróbálni. Köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Limitált ideig bárki letöltheti a BioWare híres játékát, mindössze egy felhasználói fiókra van szükség.
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest