Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Socket AM4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
már megbeszéltük az ubuntu topciban hogy nekem reinstall kell, azt is hogy miért...
Mostanában akkor szarja magát össze, ha a keresés litában nyomok install/uninstallra, nem pedig rányomok az appra, megvárom míg betölti a jellemzőit és úgy.
Az már szerencsére rég eltűnt hogy állandóan crashel. Csak azért vagyok dühös a cuccra, mert nem adtam neki indokot hogy összeomoljon, hiszen semmit nem használtam rajta sokáig...(#91) sing1ep1ayer: kell a hely, személyes cuccokkal megvan az 50giga hamar...
egyébként meg tétel, mert "csak" 2,5TB háttértáram van.(#93) TOuRpista: csak tudnám minek az utorrent. Egy fos kémprogram az egész. Minden közösségi hulladékintegrációval. 3-mas verzió idegesített 3.2 óta nem érdekel. qBittorrent és deluge, natív és remek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- Socket AM4
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest