Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Szombati hardverbüfé
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem vagyon MS-fanboy. Teljesen objektíven ítéltem meg a két redszert. Én örömmel használom a Linuxot is, de ettől még bőven le van maradva.
Mondjuk te szakértője vagy úgy látom, szóval mennyit kérsz azért, hogy belődd a laposomon a dual-VGA-s működést? Ha már a rendszer nincs lemaradva, akkor biztosan tudja ezt kezelni, csak bennem van a hiba. Igaz? Tehát te meg tudnád csinálni? Meg a pendrive, amit nem lát a Linux, az is biztos az én hibám, nem a rendszeré.Ez sem elmaradás a Windowshoz képest, igaz? Ez abban is teljesen ugyanilyen.
Egyébként nem hazug vagy, csak elfogult. Pont hogy te vagy fanboy, nem én.
@ (#57) Bici
Köszi szépen! Ez kétségtelenül jobb, mint a legtöbb disztróban, de mindjárt átugrok Win alá készíteni egy screenshotot, amivel összevetve máris látszik majd mennyire szegényes még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Óra topik
- Linux Mint
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest