Új hozzászólás Aktív témák
-
Tripower
tag
Ha meglátom megsimogatom viperával és utána bele súgom a fülébe ezüstfenyves.....
-
EczkE
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #18 üzenetére
Pécs a következő 22-én.
-
Necroman_Mk2
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő helyszín s mikor s ugyanez marad-e a varázsszó?
-
EczkE
veterán
Na meglett a csirke!
De a lapon található kód nem jó.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
gamek!ller #11 üzenetére
Argo! Hatalmas film!
-
Findzs
addikt
hát azok az ajándékok
már bocs de még ingyen se kéne (esetleg pénzé tenném) -
Brutális eb
addikt
Én meg majd a fülébe sugdosok mi?
A perverz.
Inkább megcsinálom a kloákáját. -
-
kenny123
addikt
Zalában úgysem jár:S
-
BloodyEddie
őstag
Én inkább belerúgok, hátha elkezdenek az emberek Chicken Chasernek szólítani.
-
Asador
tag
Nesze neked!
-
Boxi88
őstag
De jópofa megmozdulás
-
EczkE
veterán
Holnap Szombathely!
Asszem megyek vadászni egyet.
-
Thome
veterán
Csak jöjjön Eszteromba... (De ide hova...
)
Vagy BP-re, vagy Tatabányára. Elmegyek érte, levágom. -
Titan44
tag
Hű mekkora csirke! Teszek az 1000 Ft-os KFC-s utalványra, levágom a 70-80 kilós csirkét oszt jónapot!
-
akangels
tag
Helyes Helyes
Kecskemétre ha véletlen ide talál tutimegkeresm és elbánok vele
-
talpalavalo
aktív tag
Én meg dolgozom... Jeehh... :S
-
h-yle
addikt
Hehe ez poén.
Mondjuk az furcsa, hogy Fable 3 nem nyerhető, de örülök hogy végre itthon is van valami ilyetén marketing megmozdulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest