- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hohocali
aktív tag
Az old BIOS határozottan hűvösebbnek tűnik. RX560-om is volt, nagyon szerettem, csendes volt. Csak ha akartam valamit MadVR-ben, akkor hamar elérte a határait.
(#53) Isobutane : fórumokat olvasgatva NV-el is vannak problémák, nem tudja tartani a 23.976Hz-et pontosan, HDR színhelyesség sem stimmel pl. Ettől függetlenül lehet meg kéne próbálnom, hátha bejön. Tulajdonképpen csak akarat kéne hozzá (program telepítgetések, állítgatások), mert a gamer gépben NV van. De most valamelyik nap megpróbálom.
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
Hohocali
aktív tag
Azt nem tudom, hogy az első-e, de rendeltem az Alzás 103k-s zafírból egyet. HTPC-ben AMD-t használok, az RX580-at akarom lecserélni. Remélem old BIOS jön, a neten azt látom, az a csendesebb. Nem áll szándékomban flash-elni. Az, hogy hogy válik be, majd kiderül.
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
csendes tag
Félremagyarázod a tényeket, amivel Te vágod át a palánkon a user-eket!
A review-ban szereplő sebesség megvan a „régi” BIOS-ban!
(Az új BIOS-szal további plusz sebesség nyerhető))
A cikk éppen arról szól, hogy beazonosíthatóak a flash-selhető kártyák!
Egy IT oldalon vicces a sopánkodás a BIOS flash miatt.
Aki nem olvas internetes fórumokat, az a „régi” BIOS-szal használhatja a kártyát. Esetleg vásárlás előtt kikéri a szomszéd véleményét, majd vesz egy 2060-at!Minden esetben a nagyobb fizikai erővel rendelkező ebnek van lehetősége a szaporodásra!
-
Hohocali
aktív tag
Szerintem el vannak tévedve itt emberek... Minden nézőpont kérdése:
nincs senki sem "átdobva a palánkon", mindenki azt kapja a pénzéért, amiért fizet. Vagyis kapsz a pénzedért egy 5600XT-t (old bios). Igen, az eredeti 5600XT-t, ami eredetileg ki lett találva. A teljesítmény rendben van, ezt ígérte az AMD (nem a 2060 ellenfelének lett sose szánva). Az ára is rendben van, mert az 5500 és 5700 között van (100-110k). Nincs itt semmi látnivaló... Az már csak 1 plussz, hogy bios update-el gyorsíthatsz rajta, ha akarsz..."az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
Hohocali
aktív tag
Hát kb. ugyanazt csinálta. AMD-re válasz a "super" kártya, különben nem lenne. A GPU ugyanaz, csak kevesebb egység van letiltva (gondolom válogatnak). Viszont a 2060-ból nem tudsz bios update-el 2060S-t csinálni, AMD-nél igen. Most akkor melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen Fox MSI GTX 1660 super Ventus XS OC 6gb
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- Asus Dual RX 6600 XT OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ELKELT, FIZETVE! ASUS TUF RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - MSI AMD Radeon RX 6600 Mech 2x 8G GDDR6 128bit VGA videókártya
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest