- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nismoka
addikt
Ez azért kellett hogy nekik is legyen, és ne mondhassák a korea fanok hogy nekik van a japóknak meg nincs, igaz nem sok értelme van ennek a hajlítgatásnak, kb 1-2 személyes tv...
Mondjuk ez nem OLED de legalább tovább működik és nem ég be.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Ízlések és pofonok, én igyekszem minél kevesebb célhardvert felhalmozni a lakásban, de nyilván sokak pont azokban lelik örömüket
A káván belüli hangszóró elfordítás jogos, ez nem jutott eszembe.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Miért lenne rondább a készülék? Nem kell az egész keretet betörni, elég azon belül a hangszórókat szögben rögzíteni. Igaz, vastagabb káva kell neki, de annyi baj legyen, ha jobban szól.
Mi értelme nettó 1 millióért kiadni egy tévét, ami csak annyival tud többet, hogy jobban szól? Akinek ennyi pénze van TV-re, az simán vesz hozzá egy minimum sztereó hangrendszert erősítővel meg mindennel, azt meg úgy dönti/csavarja, ahogy jónak látja.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Semmi különbség nincs, csak az általad vázolt eset egy jóval rondább TV készüléket eredményez
-
lorinser
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Ezt én sem tudom, de a Sony szerint jobb így és ezért hajlított a kijelző. A tesztek majd megmutatják, hogy mi értelme van ennek.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #3 üzenetére
Én fordítva vagyok vele, a hang szóljon a neki kitalált eszközön, ha lehetne én olyan TV-t vennék, amin nincs is hangszóró, se erősítő.
-
Alvin_ti4200
félisten
A mostani tévémnél is szem előtt tartottam a jó minőségű hangrendszer, hiszen nincs helyem külön erre használatos célhardver beszerzésére, így teljes mellszélességgel támogatok minden, a hangzás javítására szolgáló újítást
Ha maradna a 4000 dollár (napi árfolyamon 920 ezer forint), akkor se költenék el ennyi pénzt TV-re, de egy olcsóbb, 47"-os vagy nagyon max 55"-os variánst szívesen látnék ugyanezekkel a megoldásokkal. Nagyon szép eszköz, abszolút bejön, mostanában a Sony nem sűrűn tud hibázni úgy látszik. Külön bejövős, hogy nagyon alacsonyan kezdődik a panel, így normál méretű állványon is pont szembe kerülhet a kép közepe
-
SzaboZE
addikt
"A kép minősége rendben volt, különösebb változást nem hozott a hajlítás"
Akkor mégis minek fejlesztették ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egyedülálló hangzásélménnyel kecsegtet a Full HD felbontású KDL-65S995A.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest