Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz solasola #13 üzenetére

Az Inteles driverről spec. nem tudok nyilatkozni, azzal nem tudom most hogy állnak a Vulkan téren, de nekem is az rémlik amit írsz. Amúgy pl. Windows alatt is egy érdekes történet lesz a nagyon rövid Inteles driver terméktámogatási idő miatt, pedig igen nagy százalékban Intel vga-n játszanak az emberek a Steames HW felmérések szerint.

A Waylandet meg azért említettem, mert ahová kell a Vulkan ereje, ott elvárás egy "modern" környezet is hozzá. Most a KDE-nél a Waylandre portolás közben pl. felmerült, hogy mi lenne ha a Waylandes teljes képernyős alkalmazások nem is KDE ablak kezelőjén keresztül futnának, hanem totál magukban teljesen független az asztali környezet bármely elemétől. Majd a napokban lesz róla gondolom még némi infó, érdekes téma.
    Szerintem ahogy az Ubuntu se használja már egy jó ideje a Xorg-ot, úgy a Waylandre váltás is hamar le fog zajlani az asztali disztróknál, amint megfelelő szintre jut az adott asztali környezet Waylendhez igazítása. A képet az tenné teljessé, ha az Ubuntun nem a MIR futna, azzal lehet, hogy kvázi egyedül fognak maradni...

kieg: a DN 3D nekem is megvan, röhögtem is mikor minden gond nélkül ment Linuxon. :D

Új hozzászólás Aktív témák