Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Androidos tablet topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Windowsos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Enigma1945 #48 üzenetére
Én úgy értettem a cikkek alapján, hogy akár a böngésződön át (Firefox már frissítve lett ellene elvileg) egy weblap is tud olyan scriptet futtatni, ami kinyeri a jelszavadat a memóriából. Tehát hiába tárolod te a külső hdd-n a jelszavaid, mert nem az a lényeg, hanem hogy miközben netezgetsz ki tudják használni ezt a hibalehetőséget és például ellophatják a jelszavad.
Gyakorlatiasan nézve én azt gondolnám, hogy nem az a cél hogy kifejezetten a te ilyen olyan weboldalhoz tartozó jelszavaid megszerezzék, de mondjuk ezt a hibalehetőséget kihasználva ha például a Sony-tól kilopják a felhasználói jelszavakat, akkor az egy elég nagy horderejű dolog.
Vagy mondjuk Paypal fiókok jelszavait ha összeszedegetik és utalgatnak maguknak egy kis pénzt, vesznek belőle bitcoint, vagy ilyenek.
2 lépcsős autentikációval kivédhető egyébként az ilyen, ha tud ilyet az adott oldal/rendszer.Konyhanyelven megpróbáltam nagyjából megfogalmazni ahogy én értem a hibák leírását a PH-s cikkek alapján, remélem nem írtam hülyeséget
Ha mégis akkor bocsi, és remélem utánam kijavít valaki aki jobban érti.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest