Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
Én épp ma tettem fel a kezemre egy Sunset orange - t.
Apple watch-ról jövök.
Igaz már lassan egy éve elhagytam a konkurens márkát...
De ott úgy volt, hogy az álló emberke azt jelképezte, minden órában volt álló tevékenységed. Tehát nem ültél, feküdtél egyik órában sem végig.
Mondjuk reggel 7-kor felteszed az órát és egész nap talpon vagy este 8-ig akkor már teljesítetted is.
A stopper azt jelezte hogy az adott napon megcsináltad - e már a napi 30 perces edzésedet.
Amit perpillanatban nem értek épp egy fél órás biciklizésből jövök és 2-őt mutat...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Politika
- Micro Four Thirds
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest