- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
válasz
Döglött Róka #19296 üzenetére
Csak az a baj, hogy a kocsiba nincs kihangosító, szóval most vagy veszek egy drágább, minőségű utángyártott lejátszót, amin van Bluetooth és az 20 környéke, vagy veszek 5 környékén a szélvédőre rakhatót.
Lehet hogy meghallanám a telefont magát a is,de azért akkor se az igazi. De teljesen megértem amit mondasz, és valamilyen szinten egyet is értek vele. Még nem kezdtem el vezetni, még csak Kreszre járok, szóval van még idő dönteni, csak úgy előre szerettem volna tervezni. Köszi a segítséget mindenkinek. -
MK VII
veterán
válasz
Döglött Róka #19296 üzenetére
Sőt..
Ha jól emlékszek épp mostanában akarják bevezetni, hogy a szélvédőre nem lehet tenni semmit a kiláthatóság miatt. Ergo marad a középkonzol... Ebben csak az a szép és jó, hogy eleve, hova nézel, ha vezetsz? A szélvédőn kifelé. Ha mindig letekintesz a középkonzolra, azzal sokkal nagyobb a baleset kialakulásának veszélye. De hát már megszokhattuk, hogy az értelmetlen törvények és szabályok országa vagyunk...(#19297) sirarcheer
A visszatérés sikertelenségének az oka nálad van.. A leírás és a visszatérés menete teljesen jó.. Ezer meg egyszer mentem vissza gyári romra Cunaja romról és semmi gond nem volt...
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de sajnos valamelyik lépést nem jól csinálod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- DOOM - The Dark Ages
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest