Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
válasz
hunhool1979 #731 üzenetére
Nem. Az volt az első modell, amin nem volt Google.
Mondjuk én tisztában voltam vele, s ezért is vettem meg, mert jó árban volt számomra. Szinte gyűlöltem, hogy állandóan törölgetni kellett alkalmazásokat, amiket amúgy se használtam volna. "Kedvencem" az volt, amikor játékot akartam törölni, erre nem engedte a rendszer, s azt írta, ha törlöm, akkor instabillá válik a rendszer. Ez eléggé meglepő volt.
Aztán jött a P50 Pro, s akkor járt le az előfizetésem. Nagy előrelépés nem volt, de bevállaltam. Jövőre jár le az előfizetésem, de kénytelen leszek váltani, mert már két éves modell, s a banki applikációra pedig szükségem van. Xiaomi 13T Pro van kiszemelve.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G helyett öt kamera, Kirin helyett Snapdragon chip, Google helyett EMUI 12. Mire elég?
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest