Hirdetés
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
A Huawei saját alkalmazásboltja, ami eddig is volt(olyan mint a Galaxy Store, vagy az amazon -nak a sajátja-ez utóbbi szintén elérhető, ha jól emlékszem, de ÉN sosem próbáltam). Annakelőtte a kínai közönséget szolgálta ki nagyjából, a GMS elvétele után pedig igyekszik annak a helyét kitölteni. Ugyanaz a fejlesztő rakja fel az appokat, mint a GP-re, de lehet, hogy másik verziószámmal, aminek az az oka, hogy az Appgalery-s verzió pl nem támogatja(vagy nem támogathatja) a Google Drive-ba a biztonsági mentést, lásd Viber esete. Ilyenkor a Huawei Cloudba kerül a Viber mentése, a kettő között meg nem tudom, milyen út vezet.
Ennek elkerülésére(ha ez zavar), akkor az Appgalery-ben ki kell kapcsolni az automata frisítést, a felbukkanó, GMS-es appok frissítéseit pedig ignorálni kell(az ignoráló gombbal).
Én a saját appjait kb hetente manuálisan frissítem(pl petal videoszerkesztő, ami be van építve a telóba, szerintem nagyon jól sikerült).
Ezenfelül a AG felajánlja a telepített appok APKPure-os ój verzióját, ha ott fent van, ez inkább véleményes szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Router gondok
- Elektromos autók - motorok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung A32 5G Használt,Szép Újszerű Állapot!Packeta Ingyen!
- Új! OnePlus 13R Dual SIM 5G 12GB RAM 256GB - minden szín 212 000Ft
- Új! Samsung S921B/DS Galaxy S24 5G 128GB 8GB RAM Dual SIM - minden szín 194 000Ft
- Samsung Galaxy S24 FE / S24 / Flip6 / Fold6 új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A13 (Dual Sim)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest