Hirdetés
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Hál' Istennek nincs nagy pörgés, úgyhogy szerintem fogom tudni tesztelni 3-ig
Egyébként nálam sem fenékig tejföl az első pár nap ... egyik szemem sír, másik nevet.
Viszont eléggé körbejártam ahhoz a témát, hogy tudjam - számomra - perpillanat nincs jobb telefon. Nekem, ha jól számolok, ma jár le a 14 nap, de úgy döntöttem, marad (pedig sokáig nagyon nem volt egyértelmű...)Más: DND (Do Not Disturb): srácok, tényleg nem lehet a DND-t úgy beállítani, hogy a beállított ébresztő deaktiválja azt? Pl.: DND beállítva reggel 9-ig, de 7-kor szól a "vekker". No, ekkor szerintem az lenne a normális, ha az ébresztő kinyomásával a DND kikapcsolna (hiába nincs még 9). Na, itt - nekem, Oreo alatt - nem így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest