Hirdetés
-
PROHARDVER!
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Nem tudom hő számit e. Mikor nekem először lekorlátozta, 38 fokos volt az akksi. LG G2-vel és Nexus 4-el voltak 48-52 fokos akksijaim is. G2-nél volt kijelző sárgulás amit hőre fogtak. 1.5 évig használtam aktívan Ingressre, nyáron 45 fok feletti aksi hőmérsékletekkel. Nem sárgult be a kijelzőm 1.5 év alatt. Egyébként parkban fák alatt is jelentkezik a fényerő csökkentés 38 fokos akksinál. Akkor se magas fényerőhöz, se magas hőmérséklethez nem tudom kötni a jelenséget. Kolléga hajszárítóval fújta a készüléket, mégse korlátozott. Lehet kijelzőt védi nem is a procit.
dreta: Te is Oreon vagy? Nálam is ugyan ez, pár percet várok, ahogy hűl, úgy emeli vissza a fényerőt. De Ingresst nem lehet úgy tolni, hogy 2 perc játék, 5 perc pihi, főleg ha csapatban játszol.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- Suzuki topik
- Villanyszerelés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest