Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
válasz
t72killer #58 üzenetére
a wines tabletekkel meg az a bajom, hogy ami tényleg stylusos támogatással rendelkezik (palm rejection) az vagy kb. félmillió, vagy kínai, esetleg használt. - nekem tervek átnézéséhez/pdf-ek feliratozásához, kézi skiccekhez kellett volna ilyen tab, vagy 2in1.
na most ide tört be az ipad idén, bruttó 150k-ból van egy ipad+pencil (jó mondjuk még kell egy tok is) - ipad pro-t drágának tartottam. kényelmesebb lenne vsz már a 10.5"-os, a 12.9-es meg főleg, de annyit nem ér meg
az lte meg engem nem izgat, vagy van wifi, vagy megosztom telefonról a netet.
-
Ringman
félisten
válasz
t72killer #54 üzenetére
a phablet felfalta ezt az ágazatot. - most meg már a phablet sem nagyon értelmezhető, mert kb az 5.5 lett a normál méret (amivel nekem nincs bajom egyébként, mióta 1 telefont használok, most is egy s8+ van nálam és még bazinagy tokkal - spigen tough armor - is vállalható)
mondanám, hogy a 10+ colos tableteket meg a 2in1 gépek, de azokból sincs semmi vállalható kb 300k alatt, néha még felette sem.
-
Ringman
félisten
őszintén szólva nem tudom, hogy ezen az áron kinek készült ez - drágább, mint az ipad
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei médiaközpontú óriása üde színfolt a haldokló androidos tabletpiacon, de nem is velük, hanem az iPadekkel kívánja felvenni a versenyt, több sikerrel, mint megbotlással.
- Crypto Trade
- Milyen RAM-ot vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest