Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicze

félisten

válasz eszterencs #8 üzenetére

Nekem meg itt van előttem és működik hónapok óta, minden nemű frissítés vagy internetes kapcsolat nélkül. Mind a töltés megy gond nélkül, mind a Miracast olyan eszközökkel amik támogatják. S10, S22, Tab S5e, Tab S8, Windows 10, minddel ment gond nélkül.

Ez épp egy S10, ha már említve volt.

Nem mondom Miracast egy elég szar protocol(pontosabban a WiFi Direct az amire épül) alapból és lehetnek vele gondok, de resetartok általában megoldják.

"totál dilettáns nálunk"
    Ha valaki számára valami új és nem ért hozzá, akkor elég könnyen lehet dilettáns hozzá, így nem zárnám ki.
    Pl. Realme GT 2-n Android 12-vel már nincs Miracast support, csak Android 11-en. (Ez lassan tűnik el minden androidból, mivel Google nem támogatja.) Valamint Realme GT 2-nek nincs MHL támogatás, így hiába dugdostok bármit is rá.
    Mindenki maga eldöntheti, hogy ez dilettantizmus vagy sem, a puszta tudatlanság nem feltétlen az.

Az NFC-s "párosítás" valóban csak is kizárólag Huawei készülékekkel fog működni, de ezt tiszta volt a specifikációkból nekem.

Az USB-C-t meg még csak felfogni se tudom, hogy ne működne kb. bármivel, ami támogatja is. S10-et rádugva egyből jön is a DeX.
    gyakorlatilag végig screenshotolhatom az összes említett esetet.

Új hozzászólás Aktív témák