- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz eszterencs #8 üzenetére
Nekem meg itt van előttem és működik hónapok óta, minden nemű frissítés vagy internetes kapcsolat nélkül. Mind a töltés megy gond nélkül, mind a Miracast olyan eszközökkel amik támogatják. S10, S22, Tab S5e, Tab S8, Windows 10, minddel ment gond nélkül.
Ez épp egy S10, ha már említve volt.Nem mondom Miracast egy elég szar protocol(pontosabban a WiFi Direct az amire épül) alapból és lehetnek vele gondok, de resetartok általában megoldják.
"totál dilettáns nálunk"
Ha valaki számára valami új és nem ért hozzá, akkor elég könnyen lehet dilettáns hozzá, így nem zárnám ki.
Pl. Realme GT 2-n Android 12-vel már nincs Miracast support, csak Android 11-en. (Ez lassan tűnik el minden androidból, mivel Google nem támogatja.) Valamint Realme GT 2-nek nincs MHL támogatás, így hiába dugdostok bármit is rá.
Mindenki maga eldöntheti, hogy ez dilettantizmus vagy sem, a puszta tudatlanság nem feltétlen az.Az NFC-s "párosítás" valóban csak is kizárólag Huawei készülékekkel fog működni, de ezt tiszta volt a specifikációkból nekem.
Az USB-C-t meg még csak felfogni se tudom, hogy ne működne kb. bármivel, ami támogatja is. S10-et rádugva egyből jön is a DeX.
gyakorlatilag végig screenshotolhatom az összes említett esetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- LG UltraGear 27GL850-B 1440p 144Hz 1ms (HIBÁTLAN)
- Dell P2412Hb FullHD monitor
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest