- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadensandor
csendes tag
Szervusz Calocsay!
Engem is érdekelne ez a VOIP dolog.
T-Mobile-os Net&Roll S csomagra fizettem elő Huawei LTE CPE B593 routerrel, két év hűséggel.
Kérdésem, hogy mit kellene tennem, ha VOIP-et szeretnék használni?Kell-e a T-Mobilnál valami további szolgáltatásra előfizetni?
Milyen VOIP-szolgáltatóra van szükség (említetted a havi előfizetés nélküli és hűség nélküli lehetőséget)
A "sima" vonalas telefonkészülékemet spéci VOIP telefonkészülékre kellene lecserélnem?
Tudom-e faxolásra is használni (Canon i-Sensys MF4580DN készülékkel)?Milyen egyéb tudnivalóim vannak még?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
kurtuzov
senior tag
Ez a VoIP téma érdekelne engem is. Bár lassan egy VoIP androidos kliens megoldja ezt a problémát...
Épp ma vettem egy ilyen routert 5 eFt-ért 2 év hűséggel. Többnyire a fővárosban használjuk, így egyelőre az LTE hálózatot még nem tudjuk élvezni, de hozza azt a szintet, amit az itt elérhető legjobb ADSL (kertváros). Egyelőre antennákat nézek hozzá, mert a jelerősséget elég gyengének mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ASUS routerek
- Politika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest