Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellAbove
tag
válasz
Devil Gelo #13270 üzenetére
Engem is érdekelne. Narancs/kék színben. Inkább narancs
-
HellAbove
tag
B830 és B839 között mi a különbség? Nálam jelenleg B830 fut.
-
HellAbove
tag
És aki nem youtubeozik és facebookot csak böngészőből használja, annak előjön még valami bug? Mert ha nem, akkor nekem már megérné feltenni (persze ha root nélkül megoldható).
szerk: 5.1-ről beszélek
-
-
HellAbove
tag
-
HellAbove
tag
válasz
#86973952 #9397 üzenetére
Hát, ha egy ilyen kis eséstől ilyen állapotba került, akkor szerintem legalsóbb hangon is egy fliptok lesz a nyerő. Herótom van az ilyenektől, még a szilikont elviselném (de az meg a képernyőt nem védi), de szerintem inkább beruházok egy fliptokra, akármennyire is utálom. Nem akarom cafatokra szedni pár hónap alatt
-
HellAbove
tag
Ti milyen tokot használtok?
Most szándékozom beszerezni egyet, mert mióta először megvan leejtettem, és az aluház megnyomódott 3(!) sarkánál és elől hátul kicsit megrepedt. Most megy a miatyánk, hogy csak a nillkin üveglap, nem maga a telefon-é
Kb fél méterről esett le a betonra.
-
HellAbove
tag
Power bankból használható a li-ion is vagy csak és kizárólag li-po?
-
HellAbove
tag
Első kérdés 10 pontért: Messenger "buborékom" miért tűnik el 1-2 másodperc után?
szerk: még nem frissítettem, épp folyamatban van.
-
HellAbove
tag
Hát, megszerezve. A kijelző hihetetlen szép az előzőhöz képest. Meglátjuk mit alkot az elkövetkezendő napok van.
-
HellAbove
tag
Ilyenre válaszra vártam, köszönöm =)
-
HellAbove
tag
épp ezért fogott meg, de nem szeretnék egy 3310est, csak mert szép
-
HellAbove
tag
válasz
philoxenia #8793 üzenetére
Ezek pozitivumok vagy negativumok?
-
HellAbove
tag
Sziasztok. Gondolkozom épp egy ilyen masina vásárlásán. Megnéztem ezernyi tesztet, mindegyikben említették a néha akadó menüt/rendszert és általánosságban a teljesítmény problémákat. Ez mennyire jön elő mindennapi használatban?
Jelenleg egy G2 minit használok. A p7-ben a külseje és a kijelzője fogott meg először. Mekkora teljesítménybeli különbség lehet a két telefon között és melyik javára? Mindennapi használat nálam: Skype, messenger, zenelejátszó, böngésző, néha napján ezek egyszerre.
off: Papíron levő adatokat ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest