- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- eGPU tapasztalatok
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atiso01 #3068 üzenetére
Én egy ilyen készülékről tudok jelenleg, aminél ez a hiba jött elő. Legalábbis nem találkoztam még máshol ilyennel. Az valamilyen konstrukciós hiba lesz, szervíz.
Nem túl jelentős hiba (vagyis annyira nem látszik), de engem biztos nagyon zavarna.
ricsi8800gt:
Szerintem rendben van. Én gyári szoftvert használok és rendben működik, B133 mellett. Telefonoknál egyébként jellemző, hogy bizonyos esetekben nehezebben talál fókuszpontot, de negatív értelemben, e tekintetben, még mindig a G2 viszi a prímet, szerintem.Korábban tettem be képeket a minőséggel kapcsoltban.
Tompie:
Bár ezt mondjuk egy témánál sem írtam oda az összefoglalóban, de így igaz (lehet meg kellene tennem). Függetlenül attól, hogy SD -n vagy belső memórián van az állomány, frissíteni fogja a gép. Legyen szó témáról vagy biztonsági mentésről.Meg ugye dual SIM változatoknál nincs SD bővítési lehetőség, tehát elég csúnya lenne, ha nem így történne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Macska topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest