Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Cunaja #18952 üzenetére
Köszi a válszt. Látom, hogy nagyon sokat dolgoztok ezzel a telefonnal, én is kaptam itt korábban segítséget. Viszont én nem ezt várom el egy készüléktől. Ahogy cserélem egyre fejlettebb készülékekre a telefonokat, egyre közelebb vagyok ahhoz, hogy ne legyen semmi gondom velük, de a P7 még kicsit lemaradt. Viszont ha kifizetke valamiért x forintot, ráadaásul megpróbálok tudásban a közép-felső/felső kategóriában válogatni, akkor ne nekem kelljen bütykölni, hogy valamit ki lehessen hozni belőle. Ezt már a Motorola Defy idején meguntam. Szóval, én tisztelek mindenkit, aki ennek nekiáll, de nyilván mások vagyunk, mást várunk el egy telefontól. Én azt, hogy bekapcsolom, működik, nem lassul le, nem fagy le, esetleg még 2 évesen is ellátja a napi feladatot, ami igazából nem sok - telefon, sms, email, némi internet, navigáció, és ha nincs nálam a fényképező, meg tudjak örökíteni bizonyos pillanatokat, emellett lehetőleg a 2 napos üzemidő legyen meg. Tudom, hogy sok olcsóbb kínai is hozza ezt, de nekem a szolgáltatói elérhetőség sem utolsó, mert olyan csomagban vagyok, ahol igen jutányos áron lehet hozzájutni a készülékekhez. Kicsit hosszú lett, meg lehet, hogy felesleges, de gondoltam nem árt senkinek, ha leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest