Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Én egyelőre még a rootolást is hanyagoltam, egyrészt nem hiányzott semmihez, másrészt úgy gondoltam, hogy szűz állapotban hagyom a gépet, amíg megérkezik a gyári update. Mert úgy döntöttem, hogy lesz rá gyári frissítés.
Egy-két apróság javítható is lenne rajt, lásd például a tárgyalt GPS-hiba, ami nálam úgy tűnik, még nem jelentkezett, ellenben nekem kissé hektikusan működik az MTP mód számítógépre kötve. SD-kártyát egyelőre nem használok hozzá, ellenben a belső tárhelyről nem, vagy csak többszöri próbálkozás után tudok dokumentumokat megnyitni, vagy a tárhelyről számítógépre másolni, és USB storage módot nem is ajánl az opciók között, pedig az lenne jó.Én egyébként kétéves hűségnyilatkozatos szolgáltatói kedvezménnyel szoktam telefont venni, úgyhogy nálam legalább két évet ki fog tölteni a Máté, aztán, ha lejár a hűség, akkor megvárok valami jó akciót valamelyik hatcollosra (amelyek addigra már nyilván nagy választékban lesznek a szolgáltatóknál is, hehe). Defy-om három évig volt meg, nem kapkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces videók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Milyen házat vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy-két apróság javítható is lenne rajt, lásd például a tárgyalt GPS-hiba, ami nálam úgy tűnik, még nem jelentkezett, ellenben nekem kissé hektikusan működik az MTP mód számítógépre kötve. SD-kártyát egyelőre nem használok hozzá, ellenben a belső tárhelyről nem, vagy csak többszöri próbálkozás után tudok dokumentumokat megnyitni, vagy a tárhelyről számítógépre másolni, és USB storage módot nem is ajánl az opciók között, pedig az lenne jó.