Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
todorriskov
üzenetére
Bár sajnos ezen telefon esetében nem olyan egyszerű a boltbamenés és ott kipróbálás, hiszen kevés helyen van, de valóban az lenne az alap, hogy az érdeklődők bemenjenek és tapicskolják meg, és olvassák el végre a róla írt teszte(ke)t, ami egy csomó felesleges vissza-visszatérő kérdést megválaszolna.
Én is tapicskoltam-tapicskoltam a boltban (no meg szorgalmasan olvasom a topikot és a teszteket), és "látám, hogy ez jó", egyetlen baja van számomra, hogy nem víz- és porálló - merthogy éppenséggel én is Defy-ról tervezek váltani, majd ha lejár a hűségidőm.(#1014) sla75 Próbálgatási tapasztalataim alapján nekem a UI-ja is szépnek és logikusnak tűnt, minden könnyen megtalálhatónak.
-
sla75
csendes tag
válasz
todorriskov
üzenetére
Köszi a válaszokat,tuti ezt veszem majd!Nagyon sok telónak olvastam a fórumját,de ez a telefon hibátlan.A Sony SP-t néztem ki még,de döbbenet,hogy annak milyen hibái vannak!A többi telók hibáiról nem is beszélve!Én nem adnék ki így telefont,a piacra,úgy hogy nem működik normálisan!!Ez olyan mintha eladnék egy új autót,de még nem tökéletes!Mondjuk a fék!!Én is mondhatnám,hogy akkor fizetem ki,ha normálisan működik!Nem???
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest