Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
Nem tudom a One X-nél is ugyanez-e az eljárás, de ez elég érdekes..
@Dunbar: Ha tokot vesz az illető nem tökmind1 hogy alatta műanyag, alu vagy üvegből van a készülék?![ Szerkesztve ]
-
Szelley
senior tag
válasz FragMaster #116 üzenetére
+1 lusta voltam utánanézni de azért valljuk be, one s-nél is elég kellemetlen lehet ez a dolog
-
Szelley
senior tag
válasz Cybertrone #6503 üzenetére
Jézusom... "Kb annyit ér a hivatalos gyári garanciájuk mint a kiköpött takony! "
ezen mekkorát nevettem... -
Szelley
senior tag
válasz Hegasus #6794 üzenetére
Samsung Dive is ezt tudja, viszont a valóságban kicsit "más a leányzó fekvése". a data wipe jó dolog távolról, de a követés közel sem olyan pontos mint kellene neki. Kipróbálásnál örül az ember a fejének hogy megmutatta hogy hol van a készülék, de éles helyzetben nehéz 100%-ig hinni neki Egy srác elhagyta a telefonját, elég rövid időn belül észrevette és lecsekkolta dive-al. A program eléggé távoli helyre írta a telefon helyzetét, csodálkozott is mert elég messze volt a helytől ahová tippeli a készülék elhagyását. Rendőrökkel kivonult az adott helyre, becsengetgettek mindenhová, de szokás szerint senki nem tudott semmiről Reggelre már valszeg kapott egy formatot a teló mert megszűnt a kapcsolat a diveal is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest