Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 10 napja használom a ONE-t és teljesen egyet kell értsek pedig nagy Samsung b.zi vagyok
Több mint 4 hónapig használtam az S4-et, gyári rommal főzött rommal de mindegyikkel akadozott lagolt, pedig van jó pár vásárlásom a playről a legjobb launcherek/ NOVA PRIME, Next 3D/ mindenféle RAM aplikátor-gyorsító stb...de nem tudtam belőni úgy az S4-et még így se ezekkel 4 hónap után, így dobtam a francba
Ezzel a HTC-vel eddig nagyon megvagyok elégedve, ez az első olyan Androidos telefonnom aminél nem érzek késztetést a Romolásra, mert így jó ahogy van, egyszerűen tökéletes
Ja és nem kell semmilyen segítő, hogy a ramokat optimalizáljam -
-
válasz
manokaki #13224 üzenetére
Tudom, hogy szereted cserélgetni a telókat
Én azt hiszem maradok egy darabig ennél, mert eddig nagyon bejövős, mind az anyaghasználat, végre "minőségi érzetem" van amikor kézbe veszem, S4-nél ez nem volt meg sajnos, és napsütésben is látom a kijelzőt még én is a vaksi szemeimmel
Ja és nem kell állandóan a RAM-okat számolnom, hogy mikor fogy el!
S4-nél SOHA nem volt 600MB-nál több szabad ramom, most ugyanazokkal az alkalmazásokkal HTC-nél 900MB állandóan -
-
Köszönöm mindkettőtöknek
Amúgy S4 után teljesen meglepődtem a kijelző minőségén, mert még annál is jobb ami nagy szó, bár ez szubjektív
És az, hogy abszolút nem akadozik, hát az meg maga a megváltás, szó se róla imádtam az S4-et is de, hogy 5 hónap alatt sem tudták optimalizálni az már durva, ezért is cseréltem le
Remélem ebben nem fogok csalódni -
Tisztelt HTC felhasználók!
Szert tettem egy ilyen csodás telefonra, és az lenne a kérdésem, hogy mire érdemes odafigyelni és milyen értelmes vagy hasznos alkalmazást érdemes rá letölteni a rajta lévőkön kívül?
SGS4-em volt ez előtt!
Valamint bármi hasznos tanácsot és infót szívesen fogadok
És még valami, úgy olvastam, hogy ez a telefon 2GB RAM-os, de az alkalmazáskezelőben akkor miért csak 1,5GB-ot mutat
Köszönöm előre is -
-
válasz
Devil Smile #8710 üzenetére
Bumfordi, én semmi ilyesmivel nem takarnám el a kicsikémet
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Path of Exile 2
- Formula-1
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest