- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 10 napja használom a ONE-t és teljesen egyet kell értsek pedig nagy Samsung b.zi vagyok
Több mint 4 hónapig használtam az S4-et, gyári rommal főzött rommal de mindegyikkel akadozott lagolt, pedig van jó pár vásárlásom a playről a legjobb launcherek/ NOVA PRIME, Next 3D/ mindenféle RAM aplikátor-gyorsító stb...de nem tudtam belőni úgy az S4-et még így se ezekkel 4 hónap után, így dobtam a francba
Ezzel a HTC-vel eddig nagyon megvagyok elégedve, ez az első olyan Androidos telefonnom aminél nem érzek késztetést a Romolásra, mert így jó ahogy van, egyszerűen tökéletes
Ja és nem kell semmilyen segítő, hogy a ramokat optimalizáljam -
-
válasz
manokaki #13224 üzenetére
Tudom, hogy szereted cserélgetni a telókat
Én azt hiszem maradok egy darabig ennél, mert eddig nagyon bejövős, mind az anyaghasználat, végre "minőségi érzetem" van amikor kézbe veszem, S4-nél ez nem volt meg sajnos, és napsütésben is látom a kijelzőt még én is a vaksi szemeimmel
Ja és nem kell állandóan a RAM-okat számolnom, hogy mikor fogy el!
S4-nél SOHA nem volt 600MB-nál több szabad ramom, most ugyanazokkal az alkalmazásokkal HTC-nél 900MB állandóan -
-
Köszönöm mindkettőtöknek
Amúgy S4 után teljesen meglepődtem a kijelző minőségén, mert még annál is jobb ami nagy szó, bár ez szubjektív
És az, hogy abszolút nem akadozik, hát az meg maga a megváltás, szó se róla imádtam az S4-et is de, hogy 5 hónap alatt sem tudták optimalizálni az már durva, ezért is cseréltem le
Remélem ebben nem fogok csalódni -
Tisztelt HTC felhasználók!
Szert tettem egy ilyen csodás telefonra, és az lenne a kérdésem, hogy mire érdemes odafigyelni és milyen értelmes vagy hasznos alkalmazást érdemes rá letölteni a rajta lévőkön kívül?
SGS4-em volt ez előtt!
Valamint bármi hasznos tanácsot és infót szívesen fogadok
És még valami, úgy olvastam, hogy ez a telefon 2GB RAM-os, de az alkalmazáskezelőben akkor miért csak 1,5GB-ot mutat
Köszönöm előre is -
-
válasz
Devil Smile #8710 üzenetére
Bumfordi, én semmi ilyesmivel nem takarnám el a kicsikémet
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest