- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Scoobyka #116 üzenetére
És ha már megvan az a jópár minden?
#119: 200k-ért felsőkategóriás pc-t? Annyiért kapsz egy felsőkategóriás VGA-t, a maradékból meg még vehetsz mellé RAM-ot mert szarért hugyért szórják de kb ennyi...
100x le lett írva, hogy ki lehet kapcsolni, eltűnni nem fog, de ha nem állítasz be forrást nem lesz mit frissítenie, nem generál adatforgalmat, nem szívja az akksit. A default home screent is oda rakod ahova akarod, nincs semmi ráderőltetve, csak gondolkodni kéne.#147
Most szólok, az nem úgy működik, ahogy azt te hiszed...#197
Amagad az a színhű amoled#206
Battery performance tesztekben 10órát írnak video playbackre... nálam az legalább 6 1.5órás film... És még belefér egy sorozatrész -
Burt1793
veterán
válasz
Scoobyka #116 üzenetére
Én is pont így gondolom. Ha arról lenne szó, meg tudnám venni, de ezért a pénzért már egy komoly PC-t is tudok venni (jó, az meg is van). És az már 200k-ért nevezhető felső kategóriásnak.
Inkább "felújítottam" egy tizesért az S2-met és használom még pár újabb S széria megjelenéséig.
Úgy néz ki mint újkorában, minden hibátlan, az érintőgombok világítása néha elmarad (pedig folyamatos világításra vannak ítélve a beállításokban). Nekem ez a 4.3 col ideális, ezt még telefonnak tudom hívni, szerintem gyönyörű, bár már nagyon megszoktam.#sif85: Én átlagosnak tartom a kameráját, sok képet csinálok, de csak foglalják a helyet!
Ha nem nagyítok bele szép a képe (főleg amire fókuszál), viszont belenagyítva ugyanilyen lesz, mint ennél a One-nál.
Van egy mondat, ami kicsit sokat lett javítgatva és rossz lett az eredmény: "A vezérlőgombokat során ismét rendhagyó módon alakította ki a HTC..."
-
Dominó85
addikt
válasz
Scoobyka #104 üzenetére
A gyártók xarnak a fogyasztók fejére. Így is lesz elég sok ember aki megveszi ezeket a telefonokat. Magyarország nem képez számottevő piacot a világban, így itt nálunk a fogyasztókkal elszaladhat a ló addig amíg szeretnék. Pofájuk az úgyis akkora mint az előbb említett állaté.
dr. Kind
Tudom nem ti tehettek róla, ezért nem is nektek szól a dolog, ha úgy vesszük. Az a baj a mobilarénás cikkeknél a fotózással, hogy az egyik készüléket megkapjátok télen, míg a másik nyáron jön ki. Mindegyikkel csináltok tesztképeket, csakhogy nem egyenlőek a feltételek. Azaz télen nyilván rosszabbak a fényviszonyok azonos napszakban, mint nyáron. Illetve a növényzet (már ha nem hó borítja) sem ugyanolyan színű. Ergo csak azokat a tesztjeiteket relevánsan összehasonlítani, ahol azonos évszak, azonos napszakában készültek a fényképek.
Nyilván ez a telefon is jóval értékelhetőbb képeket fog produkálni verőfényes napsütésben, mint most a komor télben, nem éppen ideális fényviszonyok mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged