-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
A francokat nem... már úgy mondod, egyébként meg szerintem arra is jobb az s4, ha meglátja a metrón, hogy kéz nélkül irányítod, rögtön megadja a számát
Jó lesz ez a htc, senki sem fogja venni, mert nulla újdonság, csak egy új kinézet, semmi reklám, de legalább lesz egy egyedi telefonotok. Bevallom, nekem a Sony Xperia Z tetszik a legjobban a mostani csúcsok közül, egy olyan kinézet kéne, S4 belsővel. A HTC menüje nem jön be, pedig sokáig voltam symbianos, ami egészen hasonló, a fekete háttér és a fel/le gördülő menü hasonlít.
Ez az egész egy fölösleges vita, én nem akarlak meggyőzni, te sem fogsz engem, nem veszek évente telefont...
Egymást szapuljuk, miközben lenne más dolgunk/gondunk is.
Úgyhogy egy baráti kézfogással búcsúzom, jó éjt!Mellesleg van egy s2-m ami sose volt tokban hordva, teljesen jól szuperál és olyan mint új korában, nekem ennyi kell egy telefontól. Mindenre jó, olcsó (értsd jól), sokáig megmarad
ui.: ez a topic akkor kap majd értelmet, amikor már sok embernek lesz one-ja és akkor majd csak ők szépen elbeszélgethetnek a készülékről, ezek most így értelmetlen hsz, gyártások
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Projektor topic
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ford topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest