-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
A francokat nem... már úgy mondod, egyébként meg szerintem arra is jobb az s4, ha meglátja a metrón, hogy kéz nélkül irányítod, rögtön megadja a számát
Jó lesz ez a htc, senki sem fogja venni, mert nulla újdonság, csak egy új kinézet, semmi reklám, de legalább lesz egy egyedi telefonotok. Bevallom, nekem a Sony Xperia Z tetszik a legjobban a mostani csúcsok közül, egy olyan kinézet kéne, S4 belsővel. A HTC menüje nem jön be, pedig sokáig voltam symbianos, ami egészen hasonló, a fekete háttér és a fel/le gördülő menü hasonlít.
Ez az egész egy fölösleges vita, én nem akarlak meggyőzni, te sem fogsz engem, nem veszek évente telefont...
Egymást szapuljuk, miközben lenne más dolgunk/gondunk is.
Úgyhogy egy baráti kézfogással búcsúzom, jó éjt!Mellesleg van egy s2-m ami sose volt tokban hordva, teljesen jól szuperál és olyan mint új korában, nekem ennyi kell egy telefontól. Mindenre jó, olcsó (értsd jól), sokáig megmarad
ui.: ez a topic akkor kap majd értelmet, amikor már sok embernek lesz one-ja és akkor majd csak ők szépen elbeszélgethetnek a készülékről, ezek most így értelmetlen hsz, gyártások
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged