Hirdetés
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Pont erre találták ki az USB OTG-t. Felteszed a pendrive-ra a filmet, és mehet a telefonon. Belátható időn belül úgyse nézed meg többször. A telefon kijelzőjén amúgy szvsz tök felesleges az 1080p, a 720p is tökéletesen éles.
(#148) batai15: Amikor nyomkodtam, nem találtam ilyen opciót, de nincs kizárva, hogy később belekerül.
(#157) ForRedGlory: Fogtam mindkettőt. A One tényleg masszívabb és időtállóbb készülék benyomását kelti.
(#167) mumk1: Ha bármelyiket eladod, dobj PM-et

-
Xaels
félisten
USB OTG-n ha kell megeszik bármilyen pendrive-ot. Aki egy fél videótékát akar fHD-ben magánál tudni az szvsz nem komplett...
(#70) wozzy: az a kemény 200MHz arra jó, hogy jobban meredjen a p...szed és jobban leszívja az akkut. GSMArena akkutesztje azonos SOC-al szerelt S4 és One között minimális a különbség használat közben. Pedig 300mAh-al nagyobb az akku a Samsungban. A rendszer sebességén meg meg sem látni azt a +200MHz-et.
(#102) Burt1793: a 16GB-os alap modell a +8GB-al nem éri el amit anno a HTC alapból adott.

(#104) Scoobyka: nem a telefonokkal szaladt el a ló, hanem a forint éri a felét annak mint pár éve(kicsit sarkítva).
(#151) Dr.Anonymus: +1, nem véletlenül pereli most az LG is őket.
A teszthez: - Biztos szálcsiszolt az az alu? - Mp3-ból mifélékkel próbáltátok a Boomsound-ot? Arról a torzításról igazán csinálhattatok volna videót, akár több féle stílusú zenével. A kamera hozza amit elvártam. Nem gondoltam, hogy nappal felveszi a versenyt távoli részletekben ilyen 808 féle versenyzőkkel, de az esti/félhomályos képek lényegesebbek nálam és ott jól szerepel ahogy a HTC ígérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- Jelszókezelők
- Borderlands 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest