- Milyen TV-t vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
M0ng00se #37848 üzenetére
Hogy kijön-e a vásárolandó készüléken - és mikor - a hiba, az nagy lutri. Én rászántam magam, és kicseréltem a kamerát (az aksival együtt akartam, de abbl hibásat kaptam sárgaföldről, inkább hagyjuk...) - kivitelezhető mutatvány, de semmi garancia nincs rá, hogy igényesen és utána is vállalható állapotban szét tudod szedni a készülékházat. Én egy új komplett hátlapot is rendeltem hozzá, mert egyrészt csúnya volt, másrészt számítottam rá, hogy az eredeti kuka lesz mire leszedem. Igazam lett, és ugyan sok odafigyeléssel és megfelelő türelemmel ki lehet cserélni, nem egy életbiztostás. A csere óta amúgy én is sokat nyúzom a kamerát, azóta nem lilul, szépen működik, bár a berendelt pótalkatrész színhűségével van egy kis bibi, de annyi baj legyen, működik és nem lila.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest