Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• benfolds

őstag

válasz Mano66 #37515 üzenetére

ciki, de az van, hogy azok után, hogy csak minimálisan lett jobb az akksi insertcoin alatt (gondolom mert nem raktam még fel egy csomó appot, amit korábban rendszeresen használtam, pl. viber, skype stb), viszont a wifi igencsak elkezdett gyengélkedni, újraindítottam a routert. először csak annak örültem, hogy jó lett a wifim, aztán feltűnt, hogy nem langyos a telefon miközben wifin van alvó módban (a melegedés is csak az utóbbi két hétben állt fenn), aztán most ott tartok, hogy 22 óra 55 perce vagyok akksin, amiből 2 és fél óra kijelzőidő van, néztem videót, telepítettem appokat, használtam a vakkut, fényképeztem stb., és 25%-on állok. gáz, hogy ez nem jutott előbb eszembe, de legalább most már egy ideig talán jó lesz. ja, igen, szóval eredetileg azt akartam mondani, hogy ugye én gyári romon voltam kezdetektől, amivel semmi bajom nem volt, teljesen stabilan működött, igazából csak pár apróságot hiányoltam belőle, pl. vakku a gyorsbeállításokból. kicsit szebb a sense 7..., de ezek között a tweakek között egyelőre nem sokat találtam, ami nekem olyan hasznos lenne. bug-ot viszont találtam benne, pl. beállítottam, hogy vissza gomb hosszú nyomására ne "killed app"-ot csináljon, de továbbra is ezt csinálja, ha véletlenül rajta felejtem az ujjamat a gombon. szóval annyira nem lelkesültem be ettől a rom-olástól, de persze én csak egy mezei felhasználó vagyok.

• ferob

őstag

válasz Mano66 #37515 üzenetére

Mindegyik ROM ugyanazt a gyári alapot használja, függetlenül attól, hogy benne van-e a biztonsági frissítés vagy sem, így egyik sem lesz stabilabb a másiknál.

Új hozzászólás Aktív témák