- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Gaming notebook topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
Mano66 #37515 üzenetére
ciki, de az van, hogy azok után, hogy csak minimálisan lett jobb az akksi insertcoin alatt (gondolom mert nem raktam még fel egy csomó appot, amit korábban rendszeresen használtam, pl. viber, skype stb), viszont a wifi igencsak elkezdett gyengélkedni, újraindítottam a routert. először csak annak örültem, hogy jó lett a wifim, aztán feltűnt, hogy nem langyos a telefon miközben wifin van alvó módban (a melegedés is csak az utóbbi két hétben állt fenn), aztán most ott tartok, hogy 22 óra 55 perce vagyok akksin, amiből 2 és fél óra kijelzőidő van, néztem videót, telepítettem appokat, használtam a vakkut, fényképeztem stb., és 25%-on állok. gáz, hogy ez nem jutott előbb eszembe, de legalább most már egy ideig talán jó lesz. ja, igen, szóval eredetileg azt akartam mondani, hogy ugye én gyári romon voltam kezdetektől, amivel semmi bajom nem volt, teljesen stabilan működött, igazából csak pár apróságot hiányoltam belőle, pl. vakku a gyorsbeállításokból. kicsit szebb a sense 7..., de ezek között a tweakek között egyelőre nem sokat találtam, ami nekem olyan hasznos lenne. bug-ot viszont találtam benne, pl. beállítottam, hogy vissza gomb hosszú nyomására ne "killed app"-ot csináljon, de továbbra is ezt csinálja, ha véletlenül rajta felejtem az ujjamat a gombon. szóval annyira nem lelkesültem be ettől a rom-olástól, de persze én csak egy mezei felhasználó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Elite: Dangerous
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest