Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• F_Gergely

őstag

válasz madgie #35970 üzenetére

Ebben nagy igazság van, pont tegnap beszéltem ismerőssel és ilyen webshopos sufni gsm-ből vett volna telefont. Aztán elmagyaráztam hogy ott a garancia hogy működik reakció: "jaaa hát erre nem gondoltam'.
    Pl ezért nem vettem sony-t se két éve mert a magyarországi szakszervizük (most nem tudom ki) a Concorde akiket még motorlás időkből ismerek, nekik egyik kedvenc javítási módjuk hogy egyszerűen megvonják a készüléktől a garanciát és hello, volt gari nincs gari.
    Én úgy vagyok vele ha veszek 200+k-ért egy telefont, ahhoz hozzátartozik a kimagasló, és átlagon felüli support és ügyfélkezelés.
    Pedig nem cserélek romot meg hasonlók megveszem az alkalmazásokat, viszont használom. Dolgozom vele, és kivált egy laptopot, ezért fontos és nem igazán tudom nélkülözni hosszabb időre.
    Én pl elektronikai cikkeket csak úgy veszek hogy megnézem a szervizhátterét, pl hiába olcsó ebay-en mondjuk egy laptop ha nincsen rá garancia akkor sokat nem érek vele. Mindig mérlegelek, de lehet ez részben szakmai ártalom is :)

Új hozzászólás Aktív témák