- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- RAM topik
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
madgie #35970 üzenetére
Ebben nagy igazság van, pont tegnap beszéltem ismerőssel és ilyen webshopos sufni gsm-ből vett volna telefont. Aztán elmagyaráztam hogy ott a garancia hogy működik reakció: "jaaa hát erre nem gondoltam'.
Pl ezért nem vettem sony-t se két éve mert a magyarországi szakszervizük (most nem tudom ki) a Concorde akiket még motorlás időkből ismerek, nekik egyik kedvenc javítási módjuk hogy egyszerűen megvonják a készüléktől a garanciát és hello, volt gari nincs gari.
Én úgy vagyok vele ha veszek 200+k-ért egy telefont, ahhoz hozzátartozik a kimagasló, és átlagon felüli support és ügyfélkezelés.
Pedig nem cserélek romot meg hasonlók megveszem az alkalmazásokat, viszont használom. Dolgozom vele, és kivált egy laptopot, ezért fontos és nem igazán tudom nélkülözni hosszabb időre.
Én pl elektronikai cikkeket csak úgy veszek hogy megnézem a szervizhátterét, pl hiába olcsó ebay-en mondjuk egy laptop ha nincsen rá garancia akkor sokat nem érek vele. Mindig mérlegelek, de lehet ez részben szakmai ártalom is
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest