Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
Igazából csak egyéni preferenciák kérdése az egész....
Ez ìgy van. Személy szerint a külsején kìvül még az S3-ba se sikerült sehol se belekötnöm. Nem is akartak soha HOX-ot helyette, pedig mindkettöt pròbàltam elötte. De valòszínüleg most nem kérnék még egy adagot ugyanebböl. Szerintem nem x@r egyik gyàrtò sem, a HTC-nek most jobbat sikerült összehozni [szerintem]. De a marketingre kölcsénadnék nekik, mert ebböl ìgy baj lesz. 
Szerk.: 5let: Ha dobnak nekem egy ilyen kütyüt, egy évig csak HTC-s pòlòban jàrok.
Kiadò feltünö felület. 
Xaels: Az lehet, ettöl én még ùgy érzem, hogy lehetnének kicsit jobban "ott".
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ez ìgy van. Személy szerint a külsején kìvül még az S3-ba se sikerült sehol se belekötnöm. Nem is akartak soha HOX-ot helyette, pedig mindkettöt pròbàltam elötte. De valòszínüleg most nem kérnék még egy adagot ugyanebböl. Szerintem nem x@r egyik gyàrtò sem, a HTC-nek most jobbat sikerült összehozni [szerintem]. De a marketingre kölcsénadnék nekik, mert ebböl ìgy baj lesz. 
Kiadò feltünö felület.