Hirdetés
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Milyen házat vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
válasz
mikolgy1 #30987 üzenetére
Azért azt kijelenteni, hogy kritikán aluli, enyhe túlzás a részedről. Egy voltál a több száz esetből talán akivel ilyen megtörténik, a pozitív tapasztalat van inkább többségben. Nem fényezni akarom őket, nem arról van szó, de egy eset miatt nem vonhatunk le ilyen következtetéseket.
Saját tapasztalat, ami pozitív: szeptember 11-én adtam le a telefont T-mobilnál garanciális szervizbe, jövőhét pénteken már a kezemben volt.
-
Kronk
őstag
válasz
mikolgy1 #30987 üzenetére
Én egy Vodafone-os One X-et vittem szervizeltetni.
Alapból a telemaxhoz mentem, két hibája volt, még az első szériából származott, és gyenge volt a wifi, illetve a képernyő elkezdett sárgulni egy bizonyos helyen ha melegedett.
Cserekészüléket én sem kaptam, cserébe egy héten belül megcsináltak mindent, wifi javítás, kijelző csere, akksi csere (grátiszban), valamiért az előlapi kamerát is cserélték, stb...
Nagyon pozitívan csalódtam bennük.
Miért oda mentem rögtön?
Megkérdeztem több helyen, azt mondták így a leggyorsabb (nem küldi egyik cég a másikhoz, meg a harmadikhoz), úgyis ők küldik ki a készüléket (a cseheknek), nyomon lehetett követni a webben a javítás állapotát, stb...Így is volt. Nem bántam meg, nem az első hTC-m de a következő is az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest