Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -=Ghost=-

őstag

válasz Scoobyka #116 üzenetére

És ha már megvan az a jópár minden?

#119: 200k-ért felsőkategóriás pc-t? Annyiért kapsz egy felsőkategóriás VGA-t, a maradékból meg még vehetsz mellé RAM-ot mert szarért hugyért szórják de kb ennyi...

100x le lett írva, hogy ki lehet kapcsolni, eltűnni nem fog, de ha nem állítasz be forrást nem lesz mit frissítenie, nem generál adatforgalmat, nem szívja az akksit. A default home screent is oda rakod ahova akarod, nincs semmi ráderőltetve, csak gondolkodni kéne.

Most szólok, az nem úgy működik, ahogy azt te hiszed...

Amagad az a színhű amoled :Y

Battery performance tesztekben 10órát írnak video playbackre... nálam az legalább 6 1.5órás film... És még belefér egy sorozatrész ;]

• Burt1793

veterán

válasz Scoobyka #116 üzenetére

Én is pont így gondolom. Ha arról lenne szó, meg tudnám venni, de ezért a pénzért már egy komoly PC-t is tudok venni (jó, az meg is van). És az már 200k-ért nevezhető felső kategóriásnak.
    Inkább "felújítottam" egy tizesért az S2-met és használom még pár újabb S széria megjelenéséig.
    Úgy néz ki mint újkorában, minden hibátlan, az érintőgombok világítása néha elmarad (pedig folyamatos világításra vannak ítélve a beállításokban). Nekem ez a 4.3 col ideális, ezt még telefonnak tudom hívni, szerintem gyönyörű, bár már nagyon megszoktam.

#sif85: Én átlagosnak tartom a kameráját, sok képet csinálok, de csak foglalják a helyet! :D Ha nem nagyítok bele szép a képe (főleg amire fókuszál), viszont belenagyítva ugyanilyen lesz, mint ennél a One-nál.

Van egy mondat, ami kicsit sokat lett javítgatva és rossz lett az eredmény: "A vezérlőgombokat során ismét rendhagyó módon alakította ki a HTC..."

Új hozzászólás Aktív témák