-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Scoobyka #116 üzenetére
És ha már megvan az a jópár minden?
#119: 200k-ért felsőkategóriás pc-t? Annyiért kapsz egy felsőkategóriás VGA-t, a maradékból meg még vehetsz mellé RAM-ot mert szarért hugyért szórják de kb ennyi...
100x le lett írva, hogy ki lehet kapcsolni, eltűnni nem fog, de ha nem állítasz be forrást nem lesz mit frissítenie, nem generál adatforgalmat, nem szívja az akksit. A default home screent is oda rakod ahova akarod, nincs semmi ráderőltetve, csak gondolkodni kéne.#147
Most szólok, az nem úgy működik, ahogy azt te hiszed...#197
Amagad az a színhű amoled#206
Battery performance tesztekben 10órát írnak video playbackre... nálam az legalább 6 1.5órás film... És még belefér egy sorozatrész -
Burt1793
veterán
válasz
Scoobyka #116 üzenetére
Én is pont így gondolom. Ha arról lenne szó, meg tudnám venni, de ezért a pénzért már egy komoly PC-t is tudok venni (jó, az meg is van). És az már 200k-ért nevezhető felső kategóriásnak.
Inkább "felújítottam" egy tizesért az S2-met és használom még pár újabb S széria megjelenéséig.
Úgy néz ki mint újkorában, minden hibátlan, az érintőgombok világítása néha elmarad (pedig folyamatos világításra vannak ítélve a beállításokban). Nekem ez a 4.3 col ideális, ezt még telefonnak tudom hívni, szerintem gyönyörű, bár már nagyon megszoktam.#sif85: Én átlagosnak tartom a kameráját, sok képet csinálok, de csak foglalják a helyet!
Ha nem nagyítok bele szép a képe (főleg amire fókuszál), viszont belenagyítva ugyanilyen lesz, mint ennél a One-nál.
Van egy mondat, ami kicsit sokat lett javítgatva és rossz lett az eredmény: "A vezérlőgombokat során ismét rendhagyó módon alakította ki a HTC..."
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged