- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
bihod
csendes tag
Szia,
Én is most tervezek venni, sőt, elvileg már úton is van. Viszont az ilyesmiben nem vagyok túl jó.
A recsegő hangszórót szerintem ki tudom próbálni, deadpixeleket is tudok keresgélni, viszont az "illesztés hiba" alatt mit értesz? Pontosan mit kell nézni rajta ha én is le akarom meózni amikor megjön? -
Bdanyy
addikt
Én 6ot próbáltam összesen T nél, mind illesztesi hibás volt, mindkét szín, mellette 4 pixelhibas is volt szabad szemmel láthatóan.
Végül egy olyat tartottam meg amin alig látszik a pixelhiba, egyszerűen elegem volt már hogy munkaidoben lehet csak csereltetni 3 napon belul, és mivel egyszer csereltem az elsőt, így elallni már nem tudtam. Mondjuk így sem bántam meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest